Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Tack för alla tips och märkliga kommentarer! – Livet med dobermann

Tack för alla tips och märkliga kommentarer!

Åh, har du hund, vad är det för ras? (Rätt vanlig fråga)

-En golden retriver.
Oj!

-En tax.
Åh, jag gillar inte såna hundar!

Vet inte om det är vanliga reaktioner på Tax och Golden, men jag vet att det är bland de två vanligaste reaktionerna jag får när jag säger att jag har en dobermann. Därför har jag börjat svara "en svart" i stället. Så jag hinner ladda lite innan jag avslöjar att jag har en hund som äter spädbarn, är nervöst lagd och opålitlig!

Sen gillar jag alla tips i hunduppfostran som så många vill dela med sig av! Ida skrev om ett bra exempel i dag. Jösses, säger jag bara!

Kasta saker på hunden, kasta saker brevid hunden. Sparka till hunden med foten på baken och säg "Fssssshhh!" Visa hunden att det är du som bestämmer, korrigera med ordentliga ryck i kopplet.

Sen har jag ju en dobermann också. Då är det tydligen extra viktigt att kunna ta till med hårdhandskarna för att hunden inte ska ta över ledarskapet och äta upp mig. Jösses igen! Jag är så glad att jag hittade till HundCampus! Tänk om jag hade varit fast i dessa råd och gått runt och Fssssshat till min hund. Stackars mig, stackars Lina!

0 svar på ”Tack för alla tips och märkliga kommentarer!”

  1. Mossfolk writes:

    Det finns så många konstiga metoder. Och även om man har en "snäll ras" vet alla andra bäst hur jag ska uppfostra min hund. Speciellt de som inte har vovve själva.
    Glad Påsk!

  2. Skönt att höra att man inte är ensam då om den här "tips-misshandeln"! Och en Glad Påsk right back at you!

  3. Jag satt just och läste på din och Mikkes hemsida, beundrade din minisöksbana! Själv har jag inte hittat någon lämplig sak att förvandla för ändamålet.

    Och jag håller med dig; Jag vill se alla filmerna från HundCampus – NU!

  4. Esa & Mikke writes:

    Hei på dere, Lina og Ms. Dobermann,

    Jeg ble inspirert av settningen "-Åh, jag gillar inte såna hundar!". Disse mennesker provoserer av og til meg. Derfor skrev jeg for en stund siden følgende:

    Hold igjen hunden din!

    Hilsen,
    Esa & Mikke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *