Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 En liten utflykt – Livet med dobermann

En liten utflykt

Jag skulle inte jobba i dag. Följdaktligen hade jag inte ställt någon väckarklocka och jag vaknade därför 10.30. Lina sov. När jag gick upp så gjorde hon det också. Skönt att ha en vovve som inte stressar om matte inte går upp i ottan!

Regnade ute så morgonpromenaden (om den nu förtjänas att kallas så vid den tiden på dagen) blev därför bara promenad och inget annat. Ingen träning eller lek. Har inte blivit mycket träning alls de senaste dagarna. Bad, bad Madeleine! Min lama ursäkt är att jag jobbat hela påsken.

Som tur var så slutade det regna så fröken Lina och jag satte oss i bilden och åkte till bhk. Där var det någon form av valpkurs eller nåt när vi kom. Förutom något enstaka skall i bilen så var Lina duktigt tyst och skällde inte på dem.Hon tittade mycket på dem, men höll sin lilla nos tyst som sagt. Hon hade långlinan på sig men gjorde heller inga försök att rusa ut i linans längd för att komma fram till dem. Däremot skällde hon på två vovvar som gick utanför staketet med sin matte.Vi övade lite på inkallningar, sitt och kontaktövningar. Jag tyckte att det gick bra. Vi lekte väldigt mycket med kongen! Blev väldigt leriga!Lina gillar att bara sitta och titta. Även när valpkursen slutat och alla gått hem så satt hon och tittade lika mycket i alla fall. Jag tror nästan att hon sitter och drömmer sig bort lite, för när jag sen ropar på henne så är det som om hon rycker till och tänker "Oj!" innan hon kommer springande. Hennes stora hobby här hemma är ju att titta ut genom fönstren i vardags- och sovrummet. Spanar-hund.

0 svar på ”En liten utflykt”

  1. Tror att ljuset och vinkeln framhävde ärret lite i dag, jag tycker att det blivit mindre synligt med tiden. Fast hon är en toka!

  2. Tror att hennes nosärr fortf syns lite efter att hon stöp på näsan hemma i Östjädra, tokan! :P

    Saknar henne… Kram

    Ps. Har inte glömt bort papprena – sooooooooon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *