Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Film-dax – Livet med dobermann

Film-dax

Har precis varit ute med Lina i någon timme. Det lilla monstret har sprungit kors och tvärs i sin långlina och ätit kanin/kattbajs, skällt på någon hund, ignorerat en annan och slutligen skällt på en katt. Jag jobbade natt i natt och har bara sovit 2-3 timmar nu på morgonen. Så jag är seg i huvudet som sjutton. Därför tänker jag nu lägga mig som en slappsäck i soffan och titta på film, men inte villken film som helst utan;Det ska bli otroligt roligt! Har väldigt höga förväntningar på denna rulle från 1976. (Lika gammal som jag.)

0 svar på ”Film-dax”

  1. Oj, vilken rolig! Har aldrig hört talas om. Men funderar på att lära Tekla att springa iväg och hämta sedelbuntar, det skulle henne matte behöva ;) Ser dock lite farligt ut att springa runt med dynamit i munnen…

  2. För att inte tala om vilka vampyr-tänder dynamithunden har! Får han inte ont när han försöker stänga munnen?

    Lägg även märke till att Fred Astaire är med i filmen…

  3. Filmen var klart bättre än jag förväntat mig. Hundarna fångade tjuvar, spårade rätt på flickan, uppträdde på cirkus, mm. De kunde jättemånga kul saker och de framställdes inte som elaka, bara lydiga och smarta. Det enda som var dåligt med filmen var att det var för lite hund och för mycket människor i bild. Jag ville se mer av vovvarna.

  4. Eftersom jag bor i en håla så har jag börjat hyra film över internet. http://www.lovefilm.se Betalar 179 kronor i månaden och då får jag hem en film i brevlådan, tittar på den, skickar tillbaka den och får nästa. Jag har fler hundfilmer på min lista över filmer jag vill se! Så det lär bli mer vovvar i tv-rutan.

    Går det att ladda ner film lagligt nu eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *