Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jag vill att min hund ska sova i min säng! – Livet med dobermann

Jag vill att min hund ska sova i min säng!

När jag och Lina bodde i Stockholm och Magnus bara var hemma på helgerna så sov Lina nästan alltid i min säng. Nere i fotändan.

Nu när vi bor tillsammans hela flocken så sover Lina nästan aldrig i sängen! Det är bara om jag vilar lite efter att ha jobbat natt, om Magnus inte är hemma eller inte kommit och lagt sig ännu som jag med rätt mycket lockande kan övertyga henne om att komma och vara hos mig i sängen. Men så fort både jag och Magnus ska sova där så drar Lina. Lycka är när vi är på HundCampus eller sover "borta", då vill Lina sova hos mig.

Jag älskar att ha Lina i sängen! Hon är varm och mjuk och gör roliga ljud när hon sover. Använder mina ben som huvudkudde. Man kan klappa på henne om man inte kan sova och ligga i mörkret och lyssna på när hon andas. Värma sina fötter under henne.

Både Magnus och jag drömmer om när vi ska köpa en stooor säng så att Lina känner att hon också får plats och vill sova där. Vi vill ha vår hund i sängen.

0 svar på ”Jag vill att min hund ska sova i min säng!”

  1. Ja det låter mysigt men jag har aldrig låtit Electra sova i min säng. Hon har aldrig ens provat att hoppa upp…men när vi var i Danmark förra sommaren så fick hon sova bredvid mig i sängen och då gosade hon runt och hittade många härliga sovställningar. :)
    Så hon får sova hos mig när vi är borta…typ på Gotland i sommar.

    I soffan så gosar vi varje kväll, där får hon mer än gärna vara.

    Sov gott

    Lenis och Electra

  2. Lina är inte i soffan heller, vi vill ha henne där också. Men hon har nästan slutat helt att ligga där. Jättetråkigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *