Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Pigge Igelkott. – Livet med dobermann

Pigge Igelkott.

Just det, glömt att berätta! Lina skällde in i buskarna för några dagar sedan. Jag kollade in i busken, där var tomt. Så jag lät Lina köra in nosen i buskarna.

Jag hade fel, busken var inte tom. I busken satt Pigge Igelkott och gömde sig. Lina stack in huvudet, lyfte upp Pigge i munnen och släppte lika snabbt ner honom igen. Pigge låg som en boll och var så taggig han bara kunde, Lina blödde lite i munnen.Jag var väldigt orolig att Lina skadat Pigge, det hela var väldigt traumatiskt. Hoppas innerligt att Lina lärde sig något av det hela. Att igelkottar är hårda, sticks och INTE ska lyftas upp i munnen. Jag lärde mig att jag har fel, Lina har rätt, skäller hon på busken så finns det något att skälla på i busken. Punkt slut.

0 svar på ”Pigge Igelkott.”

  1. kottisar är tåliga, som om hon lyfte den när den var sådär taggig så gjorde hon nog ingen skada. Det är ju det som är meningen med taggarna, att rovdjur inte ska kunna skada dem på magen, där det tunna skinnet är. :) Tekla såg en kotte häromdagen, hon såg väldigt förvirrad ut, för den såg varken ut som en fågel, hare eller katt… :lol:

  2. Håller mig på Idas linje, det hände nog inget mer än att Kottisen fick sig en chock och en smärre hjärtattack.. :lol:

  3. Det gick nog bra med kotten! Men alla kottar har loppor har jag hört så man skall nog inte låta våra raringar vara nära dem om det går att undvika. Electra träffade på två kottar förra sommaren och hon skällde som en galning på dem, så jag fick dra henne därifrån. Vet inte vad hon hade gjort om hon fått fortsätta.

    Go natt

    Lenis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *