Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Ett år sedan jag började skriva – Livet med dobermann

Ett år sedan jag började skriva

Lina löper. En promenad med henne nu går i snigeltakt, hon ska lukta och helst pinka på allt. Insåg även att hon kommer att vara mer eller mindre i höglöp när vi åker till HundCampus nästa gång. Spännande…

Annars går träningen med minisöket bra tycker jag. I går fick jag för mig att hon visste vad hon nosade efter och verkligen markerade skinnbiten men det kan ha varit tur for all I know. Kontaktövningarna, ligg, sitt, stanna kvar och inkallningar övar vi ju lite på varje dag nu. Men minisöket känns mest viktigt.

Det som vi varit dåliga på denna period är miljöträningen. Två besök vid havet är vad vi lyckats göra, annars inget speciellt.

Då Magnus är ute och reser med sin kamera så får jag nöja mig med mobilen, det hindrar mig dock inte från att ta bilder!
Min lilla spinkiga hund. Om ni undrar varför hon står som hon gör så är det för att hon hör någon komma på stigen utanför bhk. (Det var en dam med ryggsäck)

I dag är det ett år sedan som jag började skriva på denna blogg! Tiden går fort när man har roligt och tar mycket bilder! Bloggen har i snitt haft 157 besökare per dag och jag gillar att skriva, så det lär förhoppningsvis bli fler besökare och minst ett år till.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Ett år sedan jag började skriva”

  1. Jag antar att det är ett snitt eftersom det är svårt att ha ,8 besökare. Och jag tror inte att jag har 157 unika besökare per dag! Det är nog samma 10 besökare som klickar många gånger!

    Du får väl skriva oftare. Tex så tog det jättelång tid innan jag fattade att du övergett my.opera, var ju tvungen att läsa ikapp en massa på din andra blogg då ju!

  2. Åh, är det en hund från den senaste kullen efter Aska? Visst är det ett samarbete mellan dem och Dobfancier?

    Jag ska kolla in på din fina blogg ofta! Lycka till med lilla virrpannan! (Som var jättesöt!!)

  3. carro writes:

    Jag kikar in här titt som tätt och beundrar dina fina bilder!!!
    Nu har jag skaffat mig en liten virrpanna, från Grim-keepers – en tuff liten brud med knorrsvans och pippi långstrump-öron (står snart rakt ut).

    Kika in på min sida för att se bilder på henne…

    http://www.nogg.se/caroo gå in under "fotoalbum" och se "Wira virrpanna"

    Ha det kanoners / Carro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *