Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vill någon ha en löptik som har hakat upp sig? – Livet med dobermann

Vill någon ha en löptik som har hakat upp sig?

Lina började löpa i går. I natt så var hon lite orolig och ville inte sova i min säng, inte på soffan, inte i sin bädd. Hon gick runt och stönade och suckade istället. Till slut la hon sig på mattan i sovrummet och somnade där.

I dag har hon vankat runt HELA dagen. Hon går fram till sovrumsfönstret, piiip, gnäll, hon går fram till ytterdörren och försöker öppna den, piiip, gnäll, går fram till vardagsrumsfönstret, piiip, gnäll, går fram till mig, viftar på svansen, krafsar med tassen, piiip, gnäll. Sen börjar varvet om. Detta har pågått i några timmar nu..

Vi har varit ute säkert tio gånger i dag. Jag t o m sabbade mitt Greys-avsnitt för hennes skull. Ändå vill hon bara ut hela tiden. Jag har försökt träna med henne, hennes huvud är fullt av bomull tydligen. Jag har försökt öva minisök, hon valde att jaga en fluga istället. Det enda som funkat i några minuter har varit att klappa henne och brottas lite.

E, du saknade ju Lina häromdagen, är det ok om jag skickar upp henne till Bräcke i några dagar så att ni kan tala lite gamla minnen hon och du?
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Vill någon ha en löptik som har hakat upp sig?”

  1. Hej på er!

    Ja då är vi två som har en löptik hemma! :)
    De blir lite gnälliga och vankande i början men annars tycker jag inte det är så farligt. Det där med nosen i backen är lika hos oss…hela tiden när vi försöker promenera eller när vi ska trava på utställning. :)
    Jag flugor låter kul…då får matte allt vänta. hihi

    Hoppas det går bra iaf på HundCampus.

    Krama din goa Lina så gott

    Lenis

  2. Njae, det är typ 50 mil fr Sthlm.. hur långt har ni dit? Jag och att räkna ut avstånd är inte helt kompatibla.. :lol:

  3. Jag tror vi har 57 mil till Stockholm, men det spelar inte så stor roll, du bor otroligt långt bort ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *