Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Resan hem från HundCampus – Livet med dobermann

Resan hem från HundCampus

Klockan är 19.02 och just nu sitter jag och Lina på tåget mellan Örebro och Mjölby. Dessförinnan åkte vi buss från Hällefors till Örebro. I Mjölby ska vi byta tåg till X2000 som sedan ska ta oss ner till Hässleholm där husse hämtar.

Antingen kan man se det hela som en lång och rätt långtråkig resa (glömde ta med mig en lämplig hundtidning från HC att läsa längs vägen) från klockan 16.20 till 22.04 ELLER så ser man det som en enda lång miljöträning. Blir lite roligare då.Följaktligen har vi övat på att åka buss. Att ligga still i mer än en timma på ett bussgolv som konstant rör sig (så att Lina glider runt hela tiden) utan att gnälla. Efter det har vi övat på att gå i gångtunneln under spåren på Örebros tågstation samtidigt som ett tåg passerar ovanför. Sedan övade vi på att promenera på perrongen när ett 15 vagnar långt godståg åkte förbi. Ett hundmöte på andra sidan spåren fick vi också till. Lite sitt och ligg hann vi också med innan vi övade på att kliva ombord på tåget. Jag ställde mig vid dörren och sa åt Lina att kliva ombord först. Väl inne på tåget så har vi vid varje station övat på att jag lämnar Lina en kort stund för att gå iväg en sväng. (Vill kolla om några andra djur ska åka med så jag är förberedd.) Då det är så varmt på tåget så har jag fönstret lite öppet, detta har lett till att vi har övat lite extra på att ligga kvar på golvet som ingenting även när tåget tutar. Tuuuut-tuuuut!

Jag får lov att säga att hittills går alla övningarna väldigt bra! Just nu övar Lina på att sova.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *