Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jag vill köpa en massa saker men har bara fått tag på en lever. – Livet med dobermann

Jag vill köpa en massa saker men har bara fått tag på en lever.

Tillbaka hemma igen. Nationaldag och allt så är alla butiker stängda. Nedrans! Jag kände mig på hugget, ville ut och köpa en massa nyttiga saker som kan användas i Linas och min fortsatta träning.

  • Blomspruta, 2 st
  • Pekpinne, utdragbar, 1 st
  • En rejäl säck smågrus, minst ett par kilo
  • Spik, ett par stycken räcker.
  • Burkar från Biltema, 8 st
  • Spånskiva, 1 st
  • Dragsele, 1 st (har inget med specialsöksträningen att göra, man jag vill ha en ändå)

Får vara nöjd med att Magnus köpte en rejäl bit lever i mataffären i dag. Jag gör just nu hundgodis i ugnen (efter tips från kurskamraten Marie-Anne på HundCampus). Funderade starkt på att bli vegetarian när jag höll på med köttbiten. Belä, vad lever luktar, ser ut och har läskig konsistens! Att vara med med på operationer och kolla på en lever i människokroppen; Helt ok. Så fort de lämnar kroppen och hamnar på skärbrädan; Urk! Lina nosar mycket på ugnen dock, så jag hoppas att det blir bra till slut.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Jag vill köpa en massa saker men har bara fått tag på en lever.”

  1. Lever luktar fruktansvärt. Jag brukar köpa grishjärta (eller vad som finns att tillgå..) och göra typ på samma sätt som med levern. Inte fullt lika äckligt, och Tekla älskar det lika mkt som lever :D

  2. Bra tips, tack ska du ha! Hur tillagar du köttet? (Känns som om detta blir lite konstigt nämligen)

  3. Sören writes:

    Koka den… så slipper du den äckliga biten.. sen är det bara att skära i lagom bitar, ev torka lite i ungnen om dom är lite kladdiga.

    obs Tänk på att lever kan sätta sprutt på magen i för stora mängder om dom inte är vana.

    Lycka till i kockandet . Sören

  4. Hej,
    dragselen kan du köpa via http://www.bjorkis.com. Där hittar du också info angående storlek av selen för Lina. Bäst är kanske att ringa dit och prata med dem när du ska ta mått på Lina.
    …och så behöver du ett gammalt bilddäck som Lina kan dra. När du sedan går till bilskroten så glöm inte att fråga efter en gammal utdragbar bilantenn för targetträningen. Komplettera den bara med en liten "boll" gjord ab färgat tejp vid utdragbara änden.

    Hälsningar,
    Carmen

  5. Tack Sören för matlagningstips och tack Carmen för sele/däck/antenn-tips!

    Jag var faktiskt och köpte en björkis-sele till Lina idag och när jag kom hem såg jag att du tipsat här på bloggen. Då kände jag mig väldigt duktig som valt "rätt" sele enligt proffs-Carmen. Hihi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *