Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dagens träningspass, en succé – Livet med dobermann

Dagens träningspass, en succé

Vi använder ju te i träningen på HundCampus. Nu är det dags att börja öva på att leta efter det utomhus också. Premiärpass i dag.

Så jag samlade ihop det man behöver för att träna; nyinköpt blomspruta, några nya skruvar, min nya klicker och mitt nya levergodis blandat med färgglada Friskies.Tog med mig Lina och Magnus ut och premiärövade här hemma bakom huset. Det gick jättebra! Från att ha nosat max 2-3 gånger innan hon började glo på annat så nosade Lina upp till 11-12 gånger innan jag bröt. Man såg att hon fattade vad hon skulle göra och tryckte nosen rätt på te-skruven!Här tränade vi, i skuggan av björken. När vi var ute på baksidan så insåg jag att det finns rätt många bra ställen här i närheten att öva på. Så grannarna kommer att få vänja sig vid att vi pysslar med konstigheter och att parken snart kommer att börja osa te.

Magnus kom med många bra frågor och tips för att inte ha varit med tidigare. Han testade även att söka med Lina en gång. Det gick rätt bra. Rätt bra tyckte jag även att det var att stå vid sidan om och kolla också. Då ser man andra saker än när man sitter där själv. Dessutom är det både roligare och lättare om man är två. (Jag slipper ligga och prata med gräsmattan för mig själv helt enkelt.)

Vi körde kanske 10-15 gånger. Om vi fortsätter lika duktigt och övar lite varje dag så har vi övat minst 500 gånger innan vi återvänder till HundCampus igen!
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Dagens träningspass, en succé”

  1. Sören writes:

    Hej på er!!

    Oj.. ni är verkerligen amitiösa och duktiga
    akta er bara så ni inte får värmeslag, nu när tempen visar 34 g så är det inte långt borta.
    Ha en trevlig helg
    Kram från oss i Örkelljunga.

  2. Ja, det gäller att gömma sig i skuggan! Vi kom igång så sent med minisöket att denna gång går vi ut stenhårt och ökar efter hand! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *