Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Seriös hundträning eller bara en hobby? – Livet med dobermann

Seriös hundträning eller bara en hobby?

Sitter och söker på google scholar efter saker som "cadaver dogs" och lite sånt. Hittar väldigt lite. Det bästa jag hittat är ett utdrag ur boken "Cadaver Dog Handbook: Forensic Training and Tactics for the Recovery of Human Remains". Kollade innan på vanliga google och då fanns det massor, men orkar inte sitta och sätta mig in i vad som är vetenskapligt och vad som bara är skit. Undrar om det finns något om likhundar eller liksök på PubMed? Det är ett ställe jag behärskar efter all vetenskapligt jagande på KI. Undrar hur man får tag på polisens material i ämnet? Någon som vet?

Det börjar kännas att det är på allvar nu. Eller rättare sagt, jag börjar känna att nu är det upp till mig att bestämma; Seriöst eller hobby. Det är upp till mig att träna Lina så mycket som det behövs för att ta klivet ut och lägga amatörerna bakom mig och sikta på att bli proffs. Jag har lärt mig tokmycket på HundCampus och ändå är jag ljusår ifrån att vara fullärd. (Alla kloka människor vet ju att det blir man ju aldrig) Nu är det helt upp till mig och min hundtränarförmåga om det blir nåt eller ej. Det är både spännande och lite läskigt på en gång. Det är en cool känsla.

Samtidigt är det helt otrolig skönt att veta att vi har HundCampus till hjälp, den kunskapen som finns där borde alla hundägare få ta del av i en eller annan form. Det är nog det bästa som hänt mig i mitt hundägarskap.De tre vise männen? Lennart, Lasse och Tobias. Önskar att det fanns en sladd som man kunde koppla mellan deras hjärnor och min mac för att sedan ladda ner all deras hundkunskap! Undrar hur många böcker det materialet skulle räcka till?

Slutligen har jag lagt upp de sista bilderna från HC här om nu någon vill kika.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Seriös hundträning eller bara en hobby?”

  1. Saknar… :(

    Ni är så himla himla duktiga du och Linisen – största kramen till er bägge! :up:

  2. HundCampus är inget att vara nervös för! Där är det kul nästan jämt.

    Va roligt att du läst i min blogg, välkommen tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *