Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jag tror att vi är portade från en viss trottoar… – Livet med dobermann

Jag tror att vi är portade från en viss trottoar…

Lina, Magnus och jag var ute på promenad häromdagen. Vi var på väg hem. Gick på trottoaren. På ett ställe finns det små låga hus med små uteplatser som ligger precis i anslutning till trottoaren. Det har sina små bord och stolar precis på andra sidan häcken bara.

När vi kom gåendes och gick förbi just de husen så sa en äldre man (som satt på sin uteplats tillsammans med hustrun) något till oss. Så vi stannade till för att höra vad han sa. Han frågade om hunden inte gillar katter. (Lina har väl skällt på en katt eller två när hon ser dem…) Så jag sa med min bästa sjuksköterskeröst (dvs tala tydligt, trevligt och lite högre än vanligt) att "Ja, hon vill nog gärna jaga lite katter, men hon är ALLTID kopplad och vi håller hårt i henne." Det tyckte jag kändes som ett lämpligt svar, att vi är medvetna om problemet men att mannen inte behövde oroa sig för att det aldrig kommer att bli hans problem.

Han svarade något i stil med att då var det inte så bra att vi gick där eftersom han hade katten där inne. Jag vet ej om han menade inne som i inomhus eller inne som i innanför häcken. Jag upprepade då att Lina alltid är kopplad och att han inte behövde oroa sig för det. Hans hustru började då säga något om att det nog inte gjorde så mycket att vi gick där men då puttade han snabbt till henne i sidan och sa att det gjorde det visst det! Sen kivades de lite med varandra om saken och vi kände nog att vi inte kunde tillföra så mycket mer, så vi gick hemåt.

Jag och Magnus undrade samma sak efteråt; Är vi portade från trottoaren? Blev vi tillsagda för att vi går på vänster sida vägen istället för höger sida? Jag vet inte riktigt. Jag vet bara att jag och Lina gick och handlade nyss och att vi på vägen hem gick på den högra trottoaren, även om den vänstra trottoaren låg i skugga och både jag och Lina var skitvarma. Vad gör man inte för grannsämjan? Även om jag tror att deras katt är en av de katter som faktiskt brukar använda barnens sandlåda här ute på gården som bajsplats.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Jag tror att vi är portade från en viss trottoar…”

  1. Hehe, *ler* =) Länge sen du skrev till mig så jag blev glad när du skrev nyss :)

    Så du hejar på IFK Göteborg? Måste varit lite tungt med förlusten. Men men, det är ju en hel del matcher kvar på säsongen.

    Vad blir det i sommar då? Hejar du fortfarande på mig i Börs-NM? ;-)

    Take care

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *