Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Hur man skingrar en flock fulla, gapiga pojkar som nästan fått skäggstubb – Livet med dobermann

Hur man skingrar en flock fulla, gapiga pojkar som nästan fått skäggstubb

Övade på att leta te-skruvar i går kväll. Magnus var upptagen så jag gick ut själv på gräsmattan framför huset. Det var fest i en lägehet och det var livat som fasen kan man lugnt säga. Lina nosade på hur bra som helst ändå. Hon var snabb, koncentrerad och ivrig. Hittade och nosade upprepade gånger på spiken.

Efter en stund kom Magnus ut och tur var det för festdeltagarna bestämde sig ungefär samtidigt för att flytta ut på gräsmattan. Så sista skruven nosade Lina rätt på med mycket livat, tjo och yl bakom sig. Miljöträning!

Vågar mig inte på att gissa någon bestämd ålder på dem. Är 16-19 en rimlig gissning? De var väl 10-15 stycken killar i alla fall och de sprang runt, skrek och gapade. Så när Lina nosat klart så började jag samla ihop skruvar medans Magnus höll i henne. Killarna gapade på och höll sig på bägge sidorna om och framför Lina. Detta blev för mycket för Lina som också ville vara med och hoppa och studsa. Så hon tog några riktiga hopp och skällde lite samtidigt. Inte mot någon speciell av dem utan bara allmänt vov-vov, hopp-hopp åt alla håll och riktningar som kopplet tillät.

Vet ni hur det ser ut när man droppar en droppe diskmedel i något fett? Så såg det i alla fall ut på gräsmattan i går. För de stackars fulla spolingarna bara försvann åt alla håll, vips, jättefort! Sen frågade en av dem om Lina var aggressiv. (Lina hade redan slutat hoppa och skälla by now eftersom pojkarna försvann så fort och ingen tjoade och hoppade runt henne längre.) Så jag svarade att "Näe, inte ett dugg, men när ni hoppar runt och skriker så vill hon ju också vara med." Sen hälsade en av de fulla pojkarna på Lina lite grann med ölburken i handen. Inget av dem hoppade så mycket mer efter det dock, eller skrek.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Hur man skingrar en flock fulla, gapiga pojkar som nästan fått skäggstubb”

  1. När jag läste rubriken så var min första tanke: Vad sägs om att "tappa" hunden? *flinar* Men ibland så är det bra att ha hund modell större. Få kommer springandes mot en och stör när man tränar, framförallt om hunden ser lite vild och busig ut. ;)

  2. Jag tror så här; Killarna, lätt alkholpåverkade som de uppenbarligen var, tyckte att det var lite cool att spexa, gapa, stoja i närheten av en dobermann (av den enkla anledningen att man blir dum i huvudet när man druckit för mycket alkohol och inte tål det). Sen när Lina skällde några gånger så blev de genast mindre coola, en aning nyktrare och väldigt snabba! Hihi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *