Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jag använder inte sakerna som man ska. – Livet med dobermann

Jag använder inte sakerna som man ska.

Jag har länge velat ha en bra midjeväska eller belöningspåse att ha när jag tränar Lina. Frågade på Vovve och fick tips på bland annat den här från Canis. Snygg och hundig för 239 kronor.I går var jag på Clas Ohlson. Ett ställe som jag sällan besökte innan jag skaffade hund. Nu tillhör den och Biltema favoriterna. Här är i alla fall vad Clas Ohlson menar att man ska ha produkten som jag köpte till:Här är vad jag kittade den med; Skruvarna, klickern, hundgodis, hundbajspåsar och pipleksak. Så snart jag kommit på vad jag ska hänga i mitten på den lilla metallgrejjen så är den perfekt! Inte alls lika snygg eller hundig men kostade mig 69 kronor.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Jag använder inte sakerna som man ska.”

  1. Sören writes:

    Hejsan

    Oj vad stiliga vi blir nästa gång på hundcampus,har tänkt precis samma sak,snickarbältet bara hänger i garaget, och blir det ändå inget snickrat… kan man ju lika hjärna anväda det i sin hundträning.

    Ha det gott Sören

  2. Vilket praktiskt! Ett sånt ska jag kika efter nästa gång jag besöker Claes-Ohlsson. :) Den där metallgrejen i mitten tror jag nog man kan haka fast långlinan på föresten. :up:

  3. Sara writes:

    Bra grej till bra pris! Jag fick tag på en magväska som är ganska snygg för ovanlighetens skull som jag köpte på budera.se. Perfekt till klicker, godis, bajspåsar och nycklar. Lätt att komma åt sakerna.

  4. Det är skönt att höra att man inte är ensam om tokigheterna att köpa magväskor och snickarbälten. För jag tror t ex att min grannar tycker att jag är knäpp. Vid behov kan jag nu hänvisa till andra som är lika knäppa. Hihi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *