Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Träning som går käpprätt åt… – Livet med dobermann

Träning som går käpprätt åt…

Efter att bara ha övat på att söka efter te här i närheten av huset så åkte vi till Söderåsen i går. Det har ju gåttt rätt bra, så det var med glädje och höga förväntningar som vi åkte dit. Jag gjorde en massa generalfel som gjorde att det gick åt fanders med den träningen!Lina började med att jaga bilarna på vägen utanför staketet. Suck! När hon väl sätter igång är det svårt att få stopp på henne. Hade jag satt på henne långlinan direkt så hade detta lätt kunnat undvikas.

Efter det var Lina trött och fick ligga och vila en stund. Så jag gjorde fyra te-fläckar med lilla blomsprutan att öva på. Nytt misstag; Övningsstället låg på tok för nära staketet och vägen. Lina reagerade varje gång en bil åkte förbi med att titta upp. När jag visade "sök" med handen så tog hon det som ett liggkommando den lilla tröttmössan. Vid ett tillfälle nosade hon i några sekunder, sen la hon sig ner. Rätt på te-fläcken!

Det är ju bara att dunka huvudet i något hårt och börja om från början. Tyvärr hade vi inte tid med det i går då jag var tvungen att åka till jobbet. Magnus såg det positiva i det hela och sa att vi i alla fall lärde oss mycket på övningstillfället. Jag var bara sur även om jag visste att han hade rätt. La upp lite bilder på träningen här.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Träning som går käpprätt åt…”

  1. Kramar om – tycker att ni är så duktiga som tränar o fixar o trixar i all oändlighet.. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *