Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Träningsgudarna var goda i dag. – Livet med dobermann

Träningsgudarna var goda i dag.

I dag var jag ledig från jobbet. Så vi tog även i dag en sväng till Söderåsens för att öva på ytsök, dvs att leta te. Det kunde ju knappt ha gått sämre än i går samtidigt som jag var lite nervös över att det skulle gå lika dåligt som det gjorde i går! Komplicerat.

Långlinan åkte på direkt, så det blev inget biljagande i dag. Lina gjorde ett liten rusning efter en bil men då var jag så snabb att säga Nej att långlinan inte ens hann sträckas. Mycket bra.

Jag gjorde fem små övningsfläckar med te, tre där jag satte dit en target i form av en skruv och två utan. Började öva på de med skruv. Lina hittade dem. Sen körde vi på de två utan target, Lina hittade och markerade dem lika lätt. Nöjd Madeleine! Lekte även lite med kongen och hoppade över några agilityhinder.Kvällen visade sig bli solig och därför bestämde vi oss för att ta en sväng i spåret också. Tetsade att koppla fast ytterligare en 1,5-liters PET bakom Lina. Cirka 3 kg med andra ord. De glider ju rätt lätt på marken så Lina märkte nog inte så stor skillnad. Det syns att hon gillar det vi gör i alla fall.

Vi mötte inte mindre än en tax, en kelpie, en golden, tre sheltisar och en schäfer på löprundan! Sju vovvar och jag tyckte att Lina skötte sig väldigt bra. Kelpien var ute med sin matte och gick i spåret när vi sprang ikapp dem. Lina gick jättefint bakom dem tills kelpiematten klev ett litet steg åt sidan så vi kunde springa förbi. Då skällde Lina en gång eller två. Med tanke på hur nära oss de var och hur snabbt Lina slutade bry sig och bara sprang vidare så är jag supernöjd! Några av de andra hundarna skällde på Lina och då svarar hon ju fortfarnade så gott hon kan.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Träningsgudarna var goda i dag.”

  1. Annemalm writes:

    Fin vovve. Snakca lite med Mange. Sån skall även jag ha om ett tag, dock med ett annat namn, ett som jag inte nämner här! Ha det!! /Anders

  2. Hej Anders! Hoppas att allt är bra med dig (var befinner du dig? P7?) Ska du ha hund också, otroligt trevligt! Kräver att få veta via Magnus om inte annat vilket namnet är. Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *