Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 I dag ska det söktränas. – Livet med dobermann

I dag ska det söktränas.

Till att börja dagen med så ska vi träna inne i lägenheten, på lilla burkbanan. I går började jag att lägga störningar i de andra burkarna. Av fem burkar så var det likdoft i två, te i två och husses strumpa i en.

Att jag använde mig av två teburkar beror på att de är de två burkarna vi använde att öva på innan och nu vill jag ju släcka ut Linas intresse för att söka efter te. I dag ska jag byta ut i alla fall en av teburkarna då de visade sig i går att Lina sket högaktningsfullt i dem och gick rakt på likdoften varje gång. Hon var faktiskt jätteduktig! Ändå är hon skendräktig och går mest runt och är rätt trött.

Sen har jag även lösa planer på att försöka mig på en första utomhusträning också. Det kräver ju lite mer planering och material och tänkande från min sida. Kanske en hjälpreda i form av husse… (Risken är att han måste skriva uppsats!)

Annars blir det bara sökträning inne och ska jag försöka komma på lite andra saker att lägga i burkarna som störning.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”I dag ska det söktränas.”

  1. Britt-Marie Sigvardsson writes:

    Hej MaddeLina! Har du kollat FM-sidan. Tusen tack för korten. Vi har också tränat lite "bana". Annars blir det mest skogsträning nu. B-M oXolo

  2. Ja, nu har jag kollat igen (sist fanns det inga bilder). Så fint det blev. "Skogsträning" som i inför tävlingen eller specialsöksträning? Åh, jag hoppas att ni vinner hela skiten! Det tror jag.

  3. Anki writes:

    Hej Madeleine!
    Faktum är att så fort jag tar fram spårlinan och selen så vet Rut att NU, nu ska vi spåra, så du kommer säkert få den reaktionen från Lina också. Nu när vi var i husvagnen tog jag fram spårlinan efter att Rut trängt sig ur förtältet (lilla mini hunden*s), för att binda henne i den. Och hon blev så förväntansfull att jag fick dåligt samvete att vi inte skulle spåra……Märktes på hela kroppsspråket och sättet att gå efter mig, NÄR SKA VI ???
    Ha det bra och hoppas selen kommer snart!//Anki

  4. Hej Anki!

    Va roligt att Rut blir så till sig när Linan åker fram! Att hon verkligen tycker att det är kul. Hoppas att Lina och blir så glad sen när selen = sök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *