Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Kong och köttbullar – Livet med dobermann

Kong och köttbullar

Kört ytterligare ett träningspass på Söderåsens i dag. Magnus var med och hjälpte till. Så när jag lekte med Lina så fixade han ny träningsbana att köra på. Mycket lättare att öva när man är två.

Lina var duktig. Första gången vi var där och tränade så var det näst intill omöjligt att få henne att förstå vad vi höll på med. I dag (tredje övningstillfället) så hittade hon 9 av 10 doftkällor. Den hon missade gick hon förbi på fel sida vinden så jag är mer än nöjd. Dessutom var hon glad varje gång hon fick kongen som belöning. Från att ha varit en hund som visade noll intresse för kamplek och leksaker och därför bara gick att belöna med köttbullar så är hon nu glad i kongen kampar mer än gärna om den.

På tal om köttbullar så var jag och köpte färskfoder i dag. Ska bli kul att se om hon tycker att det är gott. Då jag inser att förvaringen att färskfoder kräver lite mer frysutrymme än vad vi har i dagsläget så blir det nog bara något hon kommer att få lite då och då tills vi hittar en bostad med större frys.

Och så la jag upp lite nya bilder här. I samma som förra gången. Eftersom jag är likadant klädd som sist och är lika okammad så är det svårt att avgöra att bilderna är från ett annat tillfälle…
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Kong och köttbullar”

  1. Ellen writes:

    Om du har dåligt med utrymme till färskfodret…Ett tips Prova Musch från fodax.. anpassat för arbetande hundar.de kan man förvara rumstempererat.www.fodax.se

    Fick själv reda på denna nyhet idag..så jag ska prova de till vår dobbis..då hon behöver öka i vikten

    ha de bra mvh Ellen

  2. Britt-Marie Sigvardsson writes:

    Hej MaddeLina! Jag uttryckte mej kanske oklart. Jag menar doftkällornas storlek. Kram B-M

  3. Britt-Marie writes:

    Hej MaddeLina! Hur stora är dom föremålen du kör på nu? Hälsningar från B-M o Xolo

  4. Hej B-M!

    Inte ett dugg oklart. Jag gissar på 0,5×1-1×2 cm? Klippte tygbitarna i mindre bitar (tror vi fick "samma" doftkällor va? Den rutiga t.ex.) men alla bitarna blev ju lite olika stora… Har ni kört något ännu? Vatten?

    Hur går det med tävlingsförberedelserna?

    Kram till er bägge!

  5. Anki writes:

    Hej Madeleine!
    En icke hundrelaterad fråga. Ibland när du skriver i din blogg och berättar om någon annan/annat så lägger du in en länk till det och skriver typ här. Så blir det blått och understruket och om man trycker på här så kommer man dit. Hur gör man??? Jag skulle också vilja göra så, kan du hjälpa mig tro?
    MVH Anki

  6. Hej Anki!

    Det är en inställning på bloggen, att man kan länka till saker och ting. Så hur man gör på din blogg har jag tyvärr ingen aning om, har du ingen meny att välja funktioner ifrån när du skriver nya inlägg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *