Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Myggor och taggtråd, en skogspromenad – Livet med dobermann

Myggor och taggtråd, en skogspromenad

I går när jag kom hem från jobbet så var jag jättesugen på att ge mig ut och springa. Med det går inte då jag är snuvig och är hostig i halsen. Så jag övertalade Magnus att vi skulle gå ett varv i spåret istället. Lina fick klä sig för löpning dock, selen och två petflaskor på släp. Sen fick hon gå i 10 meter långlina. Då Carmen har en massa slädhundar hemma och kan det här med selar så fick jag en bra genomgång på detta sist vi var på HundCampus. Nu tror jag inte längre att selen är för stor, jag ser att den är för stor. Eftersom Lina inte drar några tunga saker och inte springer så ofta eller längre sträckor med den på så känns det ok tills vidare. Lina såg ut att trivas i alla fall. Det var väldigt mycket att springa runt och nosa på längs spåret. Jag trodde från början att vi skulle tvingas byta till vanligt koppel då det är lätt hänt att Lina springer rakt ut i buskarna och trasslar in sig, men hon lyssnade väldigt bra på "kom här" för att få ut henne på spåret igen. När hon såg att vara på väg ut i det värsta trasslet så räckte det med ett "nej" så avbröt hon.

När en kanin passade på att springa några meter framför oss i spåret gjorde Lina sitt bästa att springa efter. Innan det tog Lina sats och sprang över en färist, vilket kan knäcka vems små hundben som helst om det vill sig illa, så Magnus bar henne över tillbaka igen. Slutligen så var Lina för snabb för mig vid ett tillfälle och började krypa under en bit taggtrådsstängsel, när jag reagerade och sa "nej", så backade Lina direkt och rev därför upp lite på örat och i nacken stackaren! I dag blöder det inte längre på örat och såret i nacken hittar jag inte ens. Så det blir väl ytterligare några små ärr på lilla grisen. Hon samlar på ärr min hund. Dessutom kryllade det av mygg i skogen, till och med Lina verkade ha fått några myggbett. Bilderna från promenaden.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Myggor och taggtråd, en skogspromenad”

  1. Britt-Marie Sigvardsson writes:

    Hejsvejs i lingonskogen!!! Vi har oxå varit bland mygg o ohyra idag. Vi har tränat bevakning och ska så göra i morgon med de 2 övriga smålandsekipagen . Jag kör på ungefär den storleken på doftkällan. Den rutiga verkar mest intressant. B-M o Xolo

  2. Mycket intressant! Ska just till att burkträna med Lina här på vardagsrumsgolvet (måste kunna se på friidrotten på tvn) och ska ladda burkarna med nya bitar. Ska ta en av de rutiga. Har nämligen än så länge inte märkt någon som helst skillnad på Lina.

    Lycka till med bevakningsträningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *