Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bruces skog – Livet med dobermann

Bruces skog

I dag har jag och Lina varit på utflykt. Frågade på forumet vovve i går om någon kände till en inhägnad rastgård i Helsingborgsområdet. Och det visade sig att det fanns ett ställe att åka till. Hundslingan i något som kallas Bruces Skog. Jag och Lina gick först till rastgården och var där en stund. Lina hade mycket spring i benen och såg ut att trivas med att få springa lös. Det var väldigt tät vegetation där inne i hagen så jag roade mig med att gömma mig för Lina och sen kalla på henne så hon fick komma och leta efter mig. Hon hittade mig varje gång.

Sen gick vi ett och ett halvt varv i den uppmärkta hundslingan. Rätt trevligt med lite aktivitets-skyltar längs vägen. Mötte samma hund vid två tillfällen och Lina skällde jättemycket! Damen som hade huden var en sån där otroligt trevlig hundägare som vid andra tillfället frågade om det skulle hjälpa om hundarna fick nosa på varandra. Fast lilla grisen precis just då uppförde sig som en gris! Jag sa tack, men avböjde erbjudandet då jag inte vill att Lina hälsar på andra hundar när hon har koppel på sig. Så borde alla hundägare vara. Henne gillade vi.

Sen gick vi tillbaka till rastgården och då var det en annan vovve där! Jättekul! Den första hunden Lina lekt med här nere i Skåne. Visserligen tyckte Lina att han var en lite allt för ivrig yngling, men hon säger ju till! VOFF! Som på alla andra äventyr hade jag kameran med mig och förevigade utflykten.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Bruces skog”

  1. Åsa Tapani writes:

    Hej igen..
    Nu är jag på besök inne på er fina sida igen..:-) Jag som bor så nära Helsingborg visste inte ens om att det fanns en inhägnad rastgård där..
    Tack för tipset…:-) Nu ska jag ta dit mina "galna" whippar och min stora lille sloughi valp så snart som möjligt…:-)
    Vi kanske syns där…

    MVH
    Åsa med flock

  2. Annika writes:

    Där är jättefint, brukar vara där med Fenris & Hannibal.
    Fast nu blir det bara med Hannibal för Fenris fick somna in i tisdags.
    HAR SORG I HJÄRTAT!
    Så om du träffar en liten vovve som ser ut som en fyrvägskorsning så är det vi.
    / Annika

  3. Anki writes:

    Hej Madeleine & Lina!
    Vad härligt för Lina att få busa av sig lite. Vi har en slinga här där jag bor som är 4,7 km, med en massa skyltar om tips för hur du kan göra med hunden. Även ett hinder. Sen mitt i slingan finns det en inhägnad där hunden kan vara lös. Nu är det staketet ingen match för Rut då det är stormaskigt nät, men ändå! Bra att det finns. //Anki

  4. Mattias writes:

    Halloj, Mittemot Råådalens BK finns en stor inhängnad där man kan släppa hundarna. Den är MYCKET större än den i Bruces.

  5. Åsa och Annika, jag ser fram emot att träffa er och vovvarna i rastgården! För jag kommer att åka dit igen med Lina, det var kul.

    Anki, exakt var ligger "din" slinga? Även om det inte är i närheten så är det alltid kul att veta var det finns om man skulle råka ha vägarna förbi.

    Mattias, jag ska nu googla Råådalens BK. För allt som är MYCKET större än Bruces vill vi åka till! Tack så mycket för tipset.

  6. Åh så bra att man får lite rast plats tips. Jag är så himla trött på att traska runt här i Kävlinge. Jag heter Emma och har läst din blogg ett tag. Jag har också en dobbis. En hane på 7 månader. Var tränar du spår o sök??? Vi tränar nere i Klagshamn med en kvinna som heter Ing-Britt hon är helt fantastisk. Sedan i våras sommras tränade vi ca 4 gånger i veckan, men nu när skolan har börjat får vi nog dra ner det till två. Jag skulle väl helst vilja bo där nere i bodde. Hon tränar lite på ett annorlunda sett än på brukshundklubbar. Inte något slit o drag utan prata med hunden o kalla in honom bestsämmt och lungt. Hon har själv en dobermann och har haft egen uppfödning sedan säkert 30 år tillbaka. Hon är verkligen jätte duktig på den rasen. Hon har varit instuktör på brukshundsklubben och kan utbilda andra så att de kan bli instuktörer. Jag kan verkligen rekommendera henne. Men du kanske bor längre upp i skåne. Tack för en trevlig sida och du tar jätte fina bilder.

  7. Hej Emma!

    Tack för din snälla kommentar! Kul att du läser lite på min blogg och fick tips om rastplats. Är det spår och sök som ni tränar du och din hund? Och hon Ing-Britt låter ju som en klippa, kul att du hittat någon du trivs med. (Vad heter hennes kennel?)

    Jag tränar ju på HundCampus som ligger rätt långt bort, Hällefors närmare bestämt. Men när jag är hemma (dvs i Ljungbyhed) så tränar jag lite överallt eller på Söderåsens BK. Men jag har aldrig gått någon kurs på brukshundsklubben så om det vet jag inte så mycket!

    Ha det bra!

  8. Åsa Tapani writes:

    Hej igen..
    Nu har vi varit i Bruces skog, närmare bestämt i går…och det var riktigt trevligt..:-) Så det blir definitivt fler besök..
    Tack för tipset!
    Hojta gärna till när ni ska på nästa besök..det vore kul att ses på riktigt..
    Ha en fin dag!
    Åsa med hundar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *