Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina vill inte vara med på bild. – Livet med dobermann

Lina vill inte vara med på bild.

I dag tog Magnus bilder på mig och Lina. Lina tittade in i kameran på en bild tror jag. På resten av bilderna ser hon bara väldigt sur och plågad ut.

Som tur är så är hon inte lika sur som på bilderna. I dag tränade vi lite hemma i vardagsrummet. Sist vi testade på det så var Lina i skendräktighetsmode och ville knappt nosa på burkarna. I dag ville hon nosa och gjorde det bra! Det var bara när jag la en bit falukorv i burk nummer fyra som Lina ignorerade de första tre och gick rakt på falukorvsburken! Hon slickade och krafsade och slickade lite till. Sen gav hon upp och markerade rätt burk. Efter det så brydde hon sig inte om falukorvsbiten längre. Som om hon fattade att det var lönlöst.

Sist men inte minst så har vi övat på alla småtrix som Lina kan. Sitt, ligg, stå, visa (targetträning med post-it), lekinvit, skall, tunnel, tass och andra tassen. Hon kunde allt, min duktiga lilla surpuppa!
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin online counter

0 svar på ”Lina vill inte vara med på bild.”

  1. Hej Anki!

    Södra Sandby är bekant.. Ligger inte det i närheten av Revingehed? Vill minnas att det fanns med på kartan då vi var där och övade.

    Och vad gäller fotot så hade jag faktiskt både tvättat håret och kammat mig i dag! (Lina ÄR en liten knähund..)

  2. Anki writes:

    Hej Madeleine!
    "Min" slinga ligger på Skryllegården, mellan S.Sandby och Dalby. Båda är byar utanför Lund…Skrylle är ett känt friluftsområde och naturreservat. Hoppas du har vägarna förbi ngn gång!
    Vad gäller fotot ovan…det må vara hänt att Lina såg sur ut men DU blev jättebra! Kände knappt igen dig utan okammat hår och väst*S (det är du själv som skojat om det innan) Nej, jag tyckte ni blev bra båda, ett mkt fint kort. Roligt att ha en "stor farlig mördar maskin" som en liten knä hund!! En jättebra idè och tanke….
    Ha det bra //Anki

  3. Anki writes:

    Hej Madeleine!
    Jo det är riktigt, S.Sandby ligger nära Revinge. Min kompis Dobbe kille är stor som ett hus, men också en knä hund. Men det blir liksom extra gulligt med sådana knä hundar eftersom de har ett farligt rykte, eller hur? Ha det bra // Anki

  4. Då får jag se till att jag och Magnus tar en sväng förbi gammal övningsterräng och hälsar på stridsvagnarna snart så jag får anledning att kolla in din slinga med tillhörande rastgård!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *