Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nya selen! – Livet med dobermann

Nya selen!

Nu har Linas nya fina sele från MR-koppel kommit! De fick sy en liten specialare till Lina eftersom hon är lite smal och lite bred samtidigt. Resultatet blev i alla fall jättefint, selen sitter bra och är riktigt rejäl! Dessutom är den snyggt röd. Jag är väldigt nöjd!Vi invigde den i dag när vi tränade (både inomhus och utomhus). Den ska ju fungera som arbetstecken för Lina och selen ska bara användas när hon ska söka. Kanske var det tack vare selen som det gick så bra att söka i dag? Duktig var hon i alla fall.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin online counter

0 svar på ”Nya selen!”

  1. Anki writes:

    Hej Madeleine & Snyggaste hunden!
    Verkligen ett tjusigt sele, det ser dessutom väldigt bekvämt ut. Lina som har så blank svart päls klär jätte bra i den röda färgen. Vilket ekipage! Skulle velat se hur det sitter framifrån också, men det lär jag nog få göra längre fram, eftersom detta ju ska vara hennes "arbetskläder" *S. Extra kul att söket gick så bra idag också. Rut har spårat sitt svåraste spår hitintills idag och det gick JÄTTE bra…Så glad man blir när det går som man hoppas. Ha det bra //Anki

  2. PaLLeQ writes:

    Hey Mao! Ni är fina! Kul att det verkar gå bra med er träning! Du är så hängiven och Lina är en så tjusig och go' tjej så det förvånar mig inte. om jag dör får ni gärna leta efter mig!
    Skall bli kul att träffa dig/er nästa vecka!
    PQ

  3. Anki och Ida; Det jag är gladast över är att den är så välgjord. Jag förväntar mig att den kommer att hålla i evighet och lite till.

    Palle, min kära vän och del av Eliten; Miss you! (Och det är bara jag som kommer, resten av flocken stannar i södern)

  4. Hmm.. Jag har gått upp 1,5 kg. Kanske Lina också har gjort det då?

    Allvarligt så fick jag spänna ut Linas andra sele för någon vecka sedan för att den satt för tight kring bröstkorgen på henne, så det kan nog stämma. Hur fasen du nu kan se det!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *