Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jag kräks och Lina kör hoppsasteg. – Livet med dobermann

Jag kräks och Lina kör hoppsasteg.

Lina är inte lite fräck! Hon ligger och sover i min säng, brer ut sig och vill bli klappad hela tiden, har lite mjölk i tuttarna så att man ska tycka hon är ännu gulligare. Gå på hela den här "Åh jag är så skendräktig och söt" Det är bara en fasad och hennes ben är fulla med spring. Överfulla!

Vi (Lina, Magnus och jag) tog ett varv i spåret i dag. Lina la på full gas i första steget och sen släpade hon mig runt i spåret. Det gick inte långsamt heller! Mot slutet skulle Magnus spurta upp för en backe och tog över hennes koppel. (Om han inte tar kopplet när han ska springa lite snabbare i uppförsbackarna så gör ju Lina ALLT hon kan för att komma i kapp och då är jag som skit på snöre.) I samma ögonblick som de sprang i förväg så kände jag efter hur jag mådde. Kan säga att det inte var särskilt bra, sen kräktes jag. Ser hur Lina riktigt hoppar fram i spåret och vill leka/kampa om kopplet i ren glädje över att få springa lite snabbare. Vet att Magnus springer för kung och fosterland.

Önskar att den där skendräktigheten märktes lite mer än den gör. Att hon skulle vara den som hade det jobbigt och inte orkade. Men näe, matte fullt frisk och pigg är den som kräks när Lina som gått på svältkost i flera dagar (för att få slut på skendräktigheten) skuttar fram!
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin online counter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *