Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Liklukt i källaren.. – Livet med dobermann

Liklukt i källaren..

I dag var det rikitgt svårt med motivationen. Jag kände inte för att göra ett dugg med Lina. Inte träna, inte gå ut, inte nåt! Samtidigt hade jag dålig samvete över det plus att det var några dagar sedan vi tränade sist.

Tack vare internet så kunde jag hämta lite kraft från en annan hundägare. Jag ska krama inte honom men hans hund som tack när vi ses.

Körde några korta sök på burkbanan, mest för att Lina ska vänja sig vid att "när selen åker på så är det sök på gång". Sen satte jag på mig mitt toolbelt och tog med mig Lina ner i källaren. Där körde vi sen några sök-övningar som vi inte övat på förut. Skönt att göra något nytt, kul då jag såg att Lina verkade tycka att det var roligt. Blev även en mycket bra "ligg kvar"-övning då Lina var tvungen att ligga still och vänta rätt mycket då jag ilade fram och tillbaka i källargången och placerade ut doftkällor. Dels såg hon mig inte då källargången är en enda lång kringelikrok-gång, dels kom det mycket ljud från de olika trappuppgångarna. Lina låg still och låg kvar tills en annan hund skällde, då satte hon sig upp men stannade kvar.

Att leta rätt på doftkällorna gick bra i alla fall. Utan att Lina på något sett misslyckades eller gjorde fel så såg jag några saker som jag måste öva på och ändra lite. Men det känns bara kul att jag kom på lite detaljer som kan bli bättre! Jag vill verkligen att jag och Lina ska bli bäst på det vi gör. Nu när själva grundutbildningen på HundCampus snart är slut så börjar liksom den riktiga träningen. Då är de små detaljerna viktiga. Slutligen så är det denna syn som möter mig och Magnus varje kväll när vi ska gå och lägga oss. En sängvärmare har redan tagit bästa platsen.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin online counter

0 svar på ”Liklukt i källaren..”

  1. Anki writes:

    Hej Madeleine!
    Det är det jag tycker så mkt om med hundbloggarna, att man kan hämta energi och inspiration när det känns lite motigt….Hon är ju för söt "lilla" Lina där hon ligger nerbäddad…*ler*
    //Anki

  2. Ja, vem bryr sig om att man får bädda rent lite oftare? Det är så gosigt att ha hennes mjuka varma lilla nos i närheten när man ska sova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *