Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Tre hundrumpskrokar och en massa hår – Livet med dobermann

Tre hundrumpskrokar och en massa hår

Jag och Magnus åkte till IKEA i dag. Jag ville ha fler såna fina hundrumpskrokar! Jag har redan en på väggen, en röd, men den räcker inte till Linas alla koppel och halsband längre. Köpte därför tre till.Hade även velat ha denna fina förvaringsväska med hundben på men någon sådan hittade jag tyvärr inte. Typiskt! Kul att IKEA hundat till sig i alla fall! Fanns ju till och med koppel att köpa där nu.

Väl hemma så märkte vi rätt snabbt att sängen inte såg ut som vi lämnade den innan vi åkte. Någon hade rafsat bort överkastet och täcket och tydligen gjort ett försök att krypa ner. Det som övergår mitt förstånd är hur denne någon lyckats med konststycket att inte rafsa bort kuddarna och bara flyttat på överkastet och täcket! Önskar att jag hade fått se det ståhejet som måste ha varit när någon bäddade om.Efter att ha bäddat sängen (igen) så borstade jag Lina eftersom jag tycker att hon går runt och fäller ovanligt mycket just nu. Fick ihop tillräckligt med hår för att bepälsa en nakenhund! Först stod Lina upp, sen la hon sig ner gäspade lite en stund, la sig på sidan som en plattfisk. Det var nog skönt att bli av med alla överflödiga hårstrån.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Tre hundrumpskrokar och en massa hår”

  1. Ojoj, det var inte lite päls! Tekla är också inne i en period då hon fäller en del just nu.. Inte så extremt som efter vintern med kan nog rycka en den päls från henne. Vad använder du för borste föresten?

  2. Storm writes:

    Att man aldrig har tänkt tanken på att även korthåriga dobbisar fäller, vad använder du för gummiskrapa ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *