Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina skämmer ut sig och släpar mig i leran. – Livet med dobermann

Lina skämmer ut sig och släpar mig i leran.

När jag och Lina skulle gå på promenad i spåret i går så hann vi bara gå några meter när jag såg att en kvinna med schäfer och barnvagn(!) kom rakt emot oss på stigen. Hade inte satt på långlinan på lilla grisen ännu, så hon kunde inte hitta på så mycket hyss. Och bara några meter framför oss gjorde stigen en liten avstickare till höger så jag siktade på den för att undvika strul på den smala stigen med barnvagn och allt.

Bara tre problem; det hade regnat, mina skor och att kopplet satt fast i Linas sele och inte i hennes halsband.

Så när Lina drog i kopplet och började dansa runt så var det lite lerigt, skorna jag hade på mig har mer eller mindre släta sulor och hon fick lite mer kraft i sina fånerier. Så självklart tappade jag fotfästet och Lina drog mig en liten bit i leran innan jag återfick kontrollen. Inför publik. Jippie! Eftersom jag inte hade koll på min egen kropp så hade jag än mindre koll på Linas. Följdaktligen drog och skällde lilla grisen rätt mycket. När jag kom på fötter var jag något förlägen, lätt irriterad, väldigt lerig och lite blöt. Lina gjorde ett sista försök att vara en tönt och dra mot schäfern då sa jag "Näe du, kolla vad du gjort med mina kläder!" och sen kände hon tydligen att hon tänjde på gränser för sen blev hon tyst och följde med mig.

Sen gick själva promenaden väldigt bra, men det tog flera hundra meter innan jag ens ville prata med Lina för att jag var så sur (både på henne och på mig själv).
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Lina skämmer ut sig och släpar mig i leran.”

  1. Hahah.. Äsch vadå, hon måste väl ha någon att brås på. Eller? Tror nog denna någon kan vara du.. Hehe. Man blir som man umgås vettu ;)

  2. Ha! Där fick jag så jag teg. Ja, kanske är vi lite knäppa båda två. huvudsaken är att vi är snälla båda två.

    (Även om en av oss alltid måste skrika på sina medhundar lite för säkerhets skull. Typ "Vem är du? Vem är du? Vem är du?")

  3. Fast i detta fallet så var det nog Lina som skulle sätta in annons. "Sökes; Matte som kan stå på benen och har ordentliga skor på fötterna när vi går ut." Fast jag trillar hellre utan publik än med och helst trillar jag inte alls.

    Resten av promenaden var Lina väldigt duktig.

  4. Eleonor writes:

    Åh fy vad pinsamt. Det var pga sådana här incidenter som jag hade en till-salu-annons på kylskåpsdörren -redo att skickas in- på hennes mamma, när hon var runt 2-3 år. *s* Tur att dom har sina söta, rara stunder oxå. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *