Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dåligt planerad träning, värre än träning som går dåligt! – Livet med dobermann

Dåligt planerad träning, värre än träning som går dåligt!

I dag gjorde jag ett skolexempel på hur man inte ska genomföra ett träningpass! Glöm planering och stubbövningar, bara ut och kör i full fart. Stön.

Eftersom Magnus kom hem i går och jag jobbade natt i natt så kunde jag sova hela 6 långa timmar (annars sover jag bara 4) utan att behöva tänka på att gå ut med hunden.

Ville träna läcksök i dag och insåg försent att det blir mörkt tidigt ute denna tid på året. Så då blev det bara "ut och kör" så fort som möjligt. Två korta övningar var allt vi gjorde och ändå var jag arg på mig själv redan innan vi var klara.

Om jag ska se något positivt med det hela så är det att Lina blev belönad i gasläckan med lite pannkaka plus att vi lekte med kongen (gas = gott-gott och kul-kul) och jag lärde mig bisarrt mycket av mina misstag. Men jag borde veta att dåligt planerad träning, värre än träning som går dåligt! Fattar inte varför jag var så dum.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Dåligt planerad träning, värre än träning som går dåligt!”

  1. PalleQ writes:

    Hey babes! I miss you!
    hur är det? Ni bara springer omkring och drar däck och är seriösa! Själv sitter jag här allena med ett glas, förlåt, en flaska rött, och lägtar efter ert sällskap!

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *