Inget brons men nöjd med fleece

Började dagen med att följa OS på tv. När det var dags för damkronorna att spela bronsmatch och vi hade kommit ungefär 20feb141 till slutet av andra perioden fick Iris nog av vintersport.

Hon hoppade upp i soffan och såg till att jag kom ihåg att hon fanns genom att köra puss/tvättattack och skymde sikten på samma gång.

Jag bestämde mig för att lyssna på tredje perioden av hockeyn i 20feb142 bilen och så åkte Iris och jag till klubben. (Surt att missa bronset!)

Vi värmde upp med att gå en långpromenad längs den lilla sjön där och Iris var väldigt glad att få skutta fritt i sanden med sin medhavda leksak.

Vi såg en annan hund och Iris skötte sig perfekt, såg den på nära håll men lyssnade fint på kommando ”fot” vid mötet.

Sen tog vi bara pitstop vid vår parkerade bil och torkade Iris torr och ren från sand och vatten och bytte den blå leksaken mot en gul boll innan vi gick ner på träningsplanen. Så kul att vara på plats igen!

Vi tränade lite basic då Iris har så lätt att gå upp i varv och inte har tränat på länge. Jag gjorde bara små förflyttningar och hon fick öva på att komma in rätt i utgångsposition. Lagom krävande och tvingade henne att skärpa sig och vara koncentrerad.

Vi hade bollen som extern belöning men vi övade på längre stunder innan hon fick springa och ta den och jag tyckte hon höll bra fokus på mig.

Lägg även märke till att jag tränade i fleecetröja i dag! Är det vårigt eller vad?
20feb143
Som avslut testade jag det som jag fått till hemma på mattan i vardagsrummet. Att Iris i fjärren inte flyttar framåt mot mig när jag står på lite längre avstånd! Först körde vi bara skiften mellan sitt och ligg men sen testade jag även att lägga in ställandet. Det gick lika bra det på typ 10 stegs avstånd! Hejja oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette