Hundlöp!

18feb14 I går var Iris och jag inne i Lund och gick en långpromenad med hunden Plexus och hans matte Sara.

Sara och jag pratar väldigt mycket när vi är ute och knatar och i går var inget undantag. Bland annat pratade vi mycket om drag och att springa med hund. Svårigheten med att springa med en dobermann i drag då det bokstavlingen går som bara attan.

Vi kom in på tävlingen Hundlöpet som Iris vann åt oss förra året när hon tokdrog mig runt i spåret. I dag ser jag att det nu går att anmäla sig till årets upplaga av just Hundlöpet!

Årets datum är följande;
Hundlöpet Göteborg 25 maj
Hundlöpet Sundsvall 08 juni
Hundlöpet Malmö 14 september
Hundlöpet Stockholm 21 september.

I år finns det flera klasser att anmäla sig till också, kika in här!

3 svar på ”Hundlöp!”

  1. Ni har inspirerat oss, så om allt går som det ska kommer det att stå en husse med en irländsk terrier på startlinjen i Malmö den 14/9! Smile

  2. Om ni ska vara med i år också och springer som ni gjorde förra året så har man ju ingen chans detta året hellerWink Inte för att jag ens var i närheten av någon pallplats, men ändå! Grin

  3. Till de som vill tävla med Madeleine och Iris så kan jag ev låna ut en prima dobermann (Den brune på bilden) – ni får ta med egna skydd så ni inte slår er när ni blir släpade efter honom dock. Har bara 2 lägen, stillastående eller turbo!

    Och det var super roligt igår! Det är bara att säga till när du vill promenera igen, det är sällan någon orkar prata på i samma tempo som jag Shock

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette