Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina får lite stryk – Livet med dobermann

Lina får lite stryk

Lina väckte mig vid 10-tiden i dag. Vi gick ut så fort jag klätt på mig och gick till parken bakom huset. Jag började med att gå till ett ställe i parken där Lina ofta brukar bajsa. Väl där så nosar bara Lina runt, runt som en tok och visar stort intresse för den som varit där tidigare. Tänkte att det var synd att det inte fanns någon snö på marken så jag hade kunnat se vems spår det var Lina nosade på och konstaterade att på den här platsen kommer det inte att infinna sig någon ro att sätta sig ner och bajsa, så jag började gå bort från platsen genom det rätt så höga gräset. Lina tog täten och gick rakt på den lille filur som orsakat det stora intresset och som satt ca 4 meter från platsen där vi just varit; en katt! (Katter blir större än man tror när det gör sig själva till ett sånt där uppochnervänt U och svansen står rakt upp…) Katten såg förbannad ut, gav Lina en smocka och sprang sedan i väg. Kvar stod jag med en något upprörd hund.

Såg att det blödde lite på nosen och rann lite blod ur nosen. Väl hemma igen så kunde jag konstatera att det inte var så farligt, en liten rispa bara. Ska man ha jodopax på kattriv eller svider det bara på känsliga nosar?
nosriv

Ett svar på ”Lina får lite stryk”

  1. Rexemanrexeman # Thursday, November 15, 2007 2:57:01 PM
    Jodepax (Utspädd) kan du använda, det kan vara lite lömskt att möta katter om dom inte är rädda för hundar,kan bli ganska ilskna av sig, det var ju tur att det inte tog i ett öga,Lina lär väl knappast bli vänligare inställd till katter,Tindra håller på att fara i genom föntren här hemma om hon får syn på en katt…

    Eleonor # Thursday, November 15, 2007 3:25:19 PM
    Jodopax är väl egentligen sådant som veterinärer börjat avråda från att använda på liknande sår, för att det är så oerhört bakteriedödande och starkt. Använd hellre Klorhexidin, eller helt enkelt tvål och vatten.

    Kram

    http://www.galjar.seGaljar # Thursday, November 15, 2007 3:27:06 PM
    Jag tvättade rent såret med vatten bara, sen lät jag det vara. Det ser fint ut.

    Eleonor # Thursday, November 15, 2007 3:32:34 PM
    Låter lagomt och bra, brukar aldrig bli ngra problem med små rivsår. smile

    EsaEsaOgMikke # Thursday, November 15, 2007 4:02:45 PM
    Derfor liker vi ikke katter her i huset!

    Susanne kristallen # Thursday, November 15, 2007 5:07:57 PM
    Usch då på lilla nosen. Blir lite mer orolig för dig… Väcker Lina dig 10 när du jobbat natt?

    Rexemanrexeman # Thursday, November 15, 2007 5:09:34 PM
    Det är nog ingen fara, hon är ju bara en ung liten tös.. Lilla Madeielene Ha..ha

    http://www.galjar.seGaljar # Thursday, November 15, 2007 5:29:25 PM
    Jag sov hemma i min säng i natt, och det var precis lagom att gå upp kl 10!

    Susanne kristallen # Friday, November 16, 2007 5:04:20 PM
    Jaha, då var det ju inget synd om dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *