Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Däck-drag – Livet med dobermann

Däck-drag

Efter två dagars dåligt samvete så var det äntligen dags att vara hurtig och ge sig ut i spåret och dra däck! Lina Började dra och streta framåt så fort jag satt fast däcket bakom henne. Sen gick vi i raskt tempo hela varvet runt spåret med ett kort kamera-stopp längs vägen!
drago1
Jag har sagt ”stanna” till Lina för att kunna gå i förväg och inta kameraposition. Så Lina får ta i lite för att dra igång däcket…
drago3

    …men när hon fått upp farten efter några meter så åker huvudet upp och hon ser bara glad ut! Syns inte på dessa bilder men hon viftar rätt ofta på svansen när hon drar däcket, det gör mig glad!
    drago2
    Kan tala om att jag hann ta ytterligare en bild till efter den sista som visas här, sen hade Lina hunnit passera och fortsatte stigen fram i rasande fart. Med kameran i handen var det bara att vända på klacken lite snabbt och springa efter! Som tur var stannade hon på ”Stanna”.

Ett svar på ”Däck-drag”

  1. Hej på er!!!

    Du har inte fått några konstiga blickar från folk när du dragit däcket ha..ha Det fick vi dom undrade nog vad fa.. vi höll på med, nu har dom lagt flis på motionsslingan så vi har inte kunnat dra där, så vi får hitta ett nytt ställe. dra på.. det är bra motion för Lina…
    Det skall Tindra med få göra bara jag vet att höfterna är OK..

    Trevlig helg på er alla…

    Quote | Edit | Delete

    http://www.galjar.seGaljar # Friday, November 16, 2007 6:08:05 PM
    Jo, faktiskt! Några andra hundägare vände sig om och en farbror som skulle hämta sin post i brevlådan missade hela lådan med handen för att han var så upptagen av att kolla på oss! Stod och famlade i luften brevid lådan. ”Hej-hej” sa jag glatt och traskade vidare.
    Quote | Edit | Delete

    Rexemanrexeman # Friday, November 16, 2007 7:30:42 PM
    Skönt att höra…då är det inte bara jag som blir uttittad..

    skall se om jag kan ta några bilder nästa gång Rex är i dragtagen…
    Quote | Edit | Delete

    Unregistered user # Friday, November 16, 2007 11:36:35 PM
    Eleonor writes: Ser jättebra ut! Och det syns hur himla roligt hon tycker att det är – duuuuuu, är inte du duktig på skidor? Börja köra drag m henne (tävla!). Bruksmeriteringen som i en liten ask… ;)
    Quote | Edit | Delete

    PeterPollisen # Saturday, November 17, 2007 3:25:40 PM
    Hej.

    Det här med dragträning verkar var en trevlig motionsform är det någon som har koll på när man kan börja med sådant,kanske ska man vänta just tills hon är höftledsruntkad för att se att allt är ok eller kan man börja med lite lättare saker så att hon får vänja sig.
    Quote | Edit | Delete

    Eleonor # Saturday, November 17, 2007 3:41:48 PM
    Lina är redan det. Har A/B. smile Fast det är helt rätt att du ställer frågan, och tanken är befogad – man ska vänta tills dom är höftledsröntgade, för att vara helt säker på att det är OK.
    Quote | Edit | Delete

    http://www.galjar.seGaljar # Saturday, November 17, 2007 7:28:34 PM
    Peter; Ni behöver ju inte dra tungt! Att vänja hunden vid att ha selen på sig och kanske bara ha som vi hade från början, ett par petflaskor i släptåg. 0,5or utan nåt i eller bara lite vatten i. Väger ju nästan noll. Bara så att lilla Ella vänjer sig vid situationen.
    Quote | Edit | Delete

    PeterPollisen # Saturday, November 17, 2007 7:38:24 PM
    Ja..tänkte just på det att bara få vänja sig vid sele och att få göra lite nytta..just nu är hon näst intill odräglig att ha att göra med föutom när vi tränar..lite av varje.
    Kör lite leta med både godis och rådjurskött och det funkar ju bra och jag börjar lägga riktigt långa spår men jag tycker aldrig hon tröttnar…
    Quote | Edit | Delete

    http://www.galjar.seGaljar # Saturday, November 17, 2007 7:46:06 PM
    Annars finns det ju någon som kanske vet här på my.opera. Och ”någon” har ju i alla fall 60 draghundar eller nåt där hemma! http://my.opera.com/Car-Ma-Mi/blog/
    Quote | Edit | Delete

    PeterPollisen # Saturday, November 17, 2007 7:56:49 PM
    Tack för tipset Galjar…
    På tal om något annat hur går det med flytt..blir det i Gbg trakten
    Quote | Edit | Delete

    http://www.galjar.seGaljar # Saturday, November 17, 2007 8:59:15 PM
    Ur ren hundsynpunkt så hoppades jag och Lina lite på trakterna kring Göteborg, vi har hört att det är dobermanntätt där! Men i dagsläget så verkar det snarare bli Stockholmsområdet som är aktuellt.
    Quote | Edit | Delete

    PeterPollisen # Saturday, November 17, 2007 9:51:02 PM
    Lite synd..vi hade behövt ett sökproffs här i trakten..Men som sagt det finns säkert massor av trevliga dobbis fans även i Stockholm..

    Quote | Edit | Delete

    http://www.galjar.seGaljar # Sunday, November 18, 2007 10:42:58 AM
    Haha, var det ett proffs du var ute efter så var det väl en väldans tur att jag inte flyttade dit! Lina och jag är bara proffs på att springa runt och hoppa. Och äta parmesanost ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *