Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 En promenad i snön – Livet med dobermann

En promenad i snön

I dag fick vi besök av Emelie och hennes vovve Anna. Iris och jag hämtade upp dem vi tunnelbanan och så åkte vi ut till skogen.

Tillsammans gick vi en promenad på kanske en halvmil och hundarna fick gå lösa. De skötte sig så fint och lekte och sprang tillsammans hela tiden. Helst hade vi väl gått i själva skogen men snön är så djup att vi fick gå längs stigarna. Det var lite halvsvårt att ta sig fram på sina ställen ändå.
snopromea1
Vi gick en längre bit längs vattnet också. Trodde det skulle vara öppet vatten och läskiga isflak men det visade sig vara is som såg ut att sträcka sig bort i oändligheten. Vi gick en bit på isen men höll oss nära strandkanten.
snopromea2
Vovvarna klarade både hundmöten och Iris vindade vilt flera gånger i dag utan problem. Vad Iris lyssnade/vindade efter får vi aldrig veta men något var det.

Förutom att det var skönt att gå en rejäl promenad så är jag så glad att Iris är så duktig på att vara lös och att hon lyssnar så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *