Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina och Iris fick inte vara med på fotograferingen – Livet med dobermann

Lina och Iris fick inte vara med på fotograferingen

I dag har jag inte gjort ett skit med hundarna. Gått ett varv runt kvarteret. Den lilla turen var för övrigt livsfarlig då det är glashalt ute! Hundarna är ju fyrhjulsdrivna och klarade sig rätt bra när de knatade men en annan var ju som Bambi på hal is i andra änden av kopplet!

Resten av dagen har vi städat inför fotograferingen av lägenheten som var i dag. Husse gick upp kl 07:00 i morse för att gå till tvättstugan och tvätta alla överkast så det skulle vara fina och rena.

I det här hushållet är vi inte vana att gå upp så tidigt och därför var det ett gäng som tog siesta mitt i städningen på förmiddagen. När jag tittade till sjusovarna hade Lina lagt sig tillrätta och använde husse som huvudkudde. Dessutom hade hon en rolig vinkel på lilla örat!
vilajan10.1
I fotänden av sängen hade Iris också passat på att använda husse som kudde och slumrade sött.
vilajan10.3
Inte helt enkelt det här med att två hundar när allt ska vara vitt och fint och rent. Iris var ju med och tittade på och hjälpte till så gott hon kunde när vi städade och röjde i dag. Hon blev väldigt olycklig när fotografen och två mäklare kom hit och hon inte fick vara med längre!

Iris ville ju vara i centrum, helst vara med på alla bilder, säga voff och visa dem minst en strumpa och en pipleksak.

Finns för övrigt inte ett spår av att vi har hund på bilderna som togs. Hundfria lägenheter är tydligen mycket bättre av någon anledning. Jag som tycker att hundarna är det snyggaste och dyrbaraste vi har här hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *