Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris tränar ställande och hamnar i regnet – Livet med dobermann

Iris tränar ställande och hamnar i regnet

I dag har vi tränat läggande och ställande under gång i vardagsrummet! Det är nämligen veckans utmaning på vovve.net. Jag tränade på att ge kommando utan att använda dubbelkommando i form av att mina händer började peka eller göra tecken. (Mina händer är nämligen väldigt duktiga på det!) Jag tycker att det gick bra men filmen som jag filmade blev så mörk att det inte var särskilt kul att kolla på.

Så istället för film på en massa stå-stå-stå och ligg-ligg-ligg så bjuder jag på min första bild som jag gjort i PS med min nya wacom-grej. Det var kul och i dag har jag försökt lära mig att göra regn.
hundvader
hundeniregne1
regnorginal För att ni ska ha en chans att gissa vad jag gjort så bjuder jag på en orginalbild i mindre format här till höger.

Dvs Iris utan regn sittandes på vardagsrumsgolvet och inte en tegelvägg så långt ögat kan nå.

Själv är jag väldigt nöjd med att jag fick henne att huka på skallen så där. Ett tag var jag rädd att jag skulle behöva flytta hennes huvud i photoshop också, hehe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *