Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Galet och skitjobbigt men kul ändå! – Livet med dobermann

Galet och skitjobbigt men kul ändå!

I dag har jag och Emelie varit ute på äventyr tillsammans med vovvarna. (Alla vovvar utom Lina eftersom hon inte gillar sjön och isen).

Emelie med sitt rosa tefat och jag med mina skidor gav vi oss ut på isen och hoppades att vovvarna skulle dra oss lite hit och dit.

Iris var på direkt och ville dra mig på skidorna men Expo var inte lika på att dra Emelie. Vi lockade och pockade men han stod still. Lovade att han skulle få sin kära boll om han sprang men det gick han inte heller på. Vi testade att koppla ihop Expo och Iris framför tefatet men det ville sig inte heller.

Så då sket vi i det och Emelie gick med sina hundar under tiden som jag åkte efter Iris. Jag lät Iris sträcka ut några gånger och då följde gärna både Anna och Expo med. Vi stannade och jag kopplade loss Iris när Emelie skulle försöka åka tefat nedför en liten brant.

Vi gjorde ytterligare ett försök och då gick det! Iris drog så bra att jag kunde hjälpa Expo att dra Emelie. Är ni med?

Jag var helt jädra slut i hela min kropp efter två varv på isen! Galet så dålig kondis man har.

Efter utflykten åkte vi hem och hämtade husse och Lina och tillsammans åkte vi sedan till rasthagen. Där sprang vi runt en bra stund och lekte med hundarna innan vi kom hem igen.

Att Iris var ovanligt trött efter dagen vet jag eftersom hon vanligtvis alltid reser sig och följer med mig när jag går från tv-soffan. Nu låg hon kvar och sov. Tror det är första gången det hänt faktiskt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *