Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nu börjar det likna något – Livet med dobermann

Nu börjar det likna något

Hade jobbat natt och väcktes av att Iris som studsade på mig samtidigt som Magnus körde igång julmusiken på hög volym, drog upp rullgardinen och förkunnade att nu var det första advent och det vräkte ner snö!

Efter det fick jag en strumpa från korgen med ren tvätt av Iris och en lussekatt av Magnus. De tar hand om mig på bästa sätt de där två.

Piggade på mig en stund och sen packade vi in oss i bilen och åkte ut på snötur. Först rejäl uppvärming med spring och bus i snön sedan selade vi på hundarna och körde upp ett nytt, större varv på apellplanen. I dag var tredje gången som Lina och Iris drar tillsammans och nu börjar det likna något även om det är Iris som drar när det är tungt och Lina bara tar i när de fått upp lite fart.

Under tiden som jag satt i pulkan och min rumpa sakta med säkert frös till is så filmade jag det hela lite med min telefon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *