Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Twilight zone – Livet med dobermann

Twilight zone

snenovga Jobbade natt i natt men istället för att gå och lägga mig när jag kom hem bestämde jag träff med Emelie och Anna för hundpromenad. Det var så soligt och fint ute och då är det inte kul att gå och lägga sig och missa allting!

Efter att vi mött upp med Anna och Emelie gick vi bort till Gärdet. Iris höll på att slå knut på sig själv när jag tvingade henne att koppelträna istället för att rusa fram till Anna som skuttade framför oss. Hon ville bara hälsa på och brottas med sin lilla kompis. Synd för henne att matte är envis på den punkten.

Väl framme på Gärdet var det det vanliga full rulle och kul. Anna och Iris har roligt tillsammans.
gardhundd
Hunddagisgäng på väg tillbaka till dagis

Däremot var det kallt på Gärdet! Särskilt när solen försvann. Istället för att isbita oss gick vi därför bort till Himmelska Hundar och fikade. Det är verkligen mysigt men jättemärkligt att vara där. Så fort man kliver innanför dörren så behandlas alla hundar som barn. Att hunden ska ligga tyst och still på golvet utgår och istället ska vovven ha eget fika och sitta i soffan eller gå omkring som den vill. Sen när blev en trång yta med en massa möbler i vägen är ett bra ställe för hundar att träffas för fösta gången? Lite twilight zone om jag får säga det själv.

Men så kan man gå till Himmelska Hundar om man vill träffa en djukommunikatör eller tant som hjälper en att ta kontakt med andar. Vi närmare eftertanke ÄR det twilight zone!

Efter fikat orkade jag inte mer och vi började bege oss hemåt. I väntan på tunnelbanan tränade jag och Iris lite linförighet, ååååhhh så kul det var! Måste försöka få till ett lydnadspass eller något vettigt så snart som möjligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *