Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Skogen, stranden och sova över – Livet med dobermann

Skogen, stranden och sova över

Vi har kört en långdate med Emelie och hennes hundar. Dagen tillbringade vi med att vara i skogen med vovvarna för att sedan köra ett kortare träningpass på klubben. På kvällen skulle Emelie och Anna på valpkurs och jag körde dit dem och sen åkte jag hem till Expo och flickorna och klappade lite extra på Expo så han inte skulle känna sig övergiven. När valpkursen var slut hämtade jag Emelie och Anna och lämnade sedan av dem hos mig och åkte vidare till sjukhuset för att hälsa på min pappa och jobba natt. Jätteskönt att jobba och veta att flickorna hade sällskap under tiden!

På morgonen när jag kom hem så tog vi det lite lugnt ett tag innan vi åkte iväg till stranden. Jag kollade noga efter elaka alger i vattnet innan vi lät hundarna gå fram till strandkanten men vattnet var bara klart och kallt! Mycket spring och lek blev det i sanden.
anexp
Strandvovvarna Expo och lilla Anna i sanden.

Mina flickor Lina och Iris. Det syns vem som gillar att bada..
irlin
Utflykten avslutades med att vi gick upp en bit i skogen också. Lina drog iväg en repa på vad jag misstänker var färsk rådjursdoft, fan också rent ut sagt. Hon var inte borta särskilt länge men Iris kunde inte låta bli att sticka i väg och kolla vad hon gjorde även om hon kom tillbaka till mig väldigt fort. Lina hittade vi längre upp på stigen där hon stod och såg skamsen ut.

Rejält rastade åkte vi hem till mig igen där Emelie och jag slappade i soffan, åt thaimat och kollade på tecknad film. Tre av vovvarna sov med oss i soffan det blev trångt, varmt och väldigt mysigt! Särskilt mysigt blev det när Anna kom och la sig nära mig och somnade. Hennes lilla valpmage är så mjuk och len!

Tråkiga nyheter har det också blivit, ännu en dobermann har plötsligt dött då hjärtat la av och jag är så fruktansvärt ledsen för din skull Veronica!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *