Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris färgar svanstippen med Alfred – Livet med dobermann

Iris färgar svanstippen med Alfred

Det verkar som att husse inte gör något annat än springer men även i dag vaknade jag till när han bytte till träningskläder och förkunnade att han och Iris skulle ut och springa igen. I dag blev det över 8 km och jag tror att det går bättre och bättre varje gång de springer.

Kvar var tanterna Lina och jag. Så vi strosade på en egen promenad i solskenet och hade det rätt så trevligt. Lina bajsade ut lite bevis för vem det var som åt upp alla levergodisarna som låg i min ryggsäck men nu är spårlöst borta.

Efter att vi gått en sväng runt här i kvarteren och lite i skogen så gick Lina och jag förbi färgaffären och köpte mer målarfärg till hallen. Fyra liter Beckers Alfred 0401. Upptäckte i dag att de kallar färgen ”kall vit” och skulle vara en nyans av vitt. Struntprat, grå är vad den är!

Hem och målade, Iris lyckades ta sig förbi mina avspärrningar och viftade med sin svans på den nymålade väggen! Iris svanstipp blev lite grå och på väggen fastnade svanshår. Lätt att åtgärda men jag kände mig som Emil i Lönnebergas pappa när jag ylade Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiris, din förgrymmade hund! samtidigt som hon bara sprang runt och viftade ännu mer på svansen när jag försökte fånga in henne.

Nu har husse åkt i väg och kommer hem i morgon. Jag ska därför spendera kvällen i soffan med att titta på långfilm och äta glass med varma hallon. Hundarna får göra mig sällskap, då blir det extra varmt och mysigt!

Nu har det gått många dagar sedan vi var och tränade ordentligt så i morgon blir det hundträning! Lydnad på BK och spår i skogen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *