Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Fyra dobermann på utflykt – Livet med dobermann

Fyra dobermann på utflykt

Det går att trycka in fyra dobermann i en Volvo xc70. Jag vet för i dag har jag prövat. Vi var på utflykt med Emelie och hennes vovvar och i dag fick alla våra dogs följa med!

Vi började med att gå en sväng i skogen så att alla 16 benen fick hoppa över stock och sten, gräva lite gropar och rulla sig i blåbärsriset. Lina, Iris och Expo sprang tillsammans runt, runt och lilla Anna skuttade efter så gott hon kunde och tog skydd så gott hon kunde när gänget plötsligt bytte håll och kom springandes rakt mot henne.

Anna vågade sig lite närmare flickorna när de hade slutat rusa och tog det lite lugnare.
fira1.3

När vi hade gått en stund i skogen stoppade vi in hundarna i bilen igen och åkte för att köpa lite mat. Både jag och Emelie var hungriga och det blev indiskt som vi sedan åt under härliga former i solen på BK. Jag parkerade bilen precis vid staketet och vi lämnade Iris och Expo i bilen till att börja med.

Anna intog en bekväm position på medhavda filten i solen och undrade vad tusan jag skrattade åt…
fira1.2

När vi hade ätit klart och jag hade tränat lite med Lina så bytte jag hund och hämtade Iris. (Här skulle jag kunna skriva en lång utläggning om skillnaden i träningsglädje mellan mina hundar men jag avstår då jag redan tjatat tillräckligt om det i tidigare inlägg)

Iris och jag tränade på lite allt möjligt. Glädje och full fart som vanligt, det är så kul att träna med henne! Körde även en kortare plats med henne bara för att jag har gett mig fasen på att det momentet ska sitta snart. Nu börjar jag redan känna att jag kan utöka tiden men vi ska fortsätta att träna 30 sek – 1 min ett tag till så det blir 100% rätt varje gång.

Lilla Anna spanar efter Iris och tänker att när hon blir stor ska hon också hämta bollar och springa så där fort…
fira1.4
Under tiden som jag tränade med Iris så passade Emelie på att köra inkallningar med lilla Anna. Anna var jätteduktig även om hon stundtals var väldigt nyfiken på vad jag och Iris höll på med.

Från vänster; lilla Anna, Iris, Lina och Expo med bollen.
fira1.6

När Emelie gick för att hämta Expo bad jag henne ta med Lina också och då vi var själva på planen så blev det fullt dobermannös en stund.

Efter det kunde jag ju inte låta bli att försöka mig på den där gruppbilden igen. De tre musketörerna har blivit fyra och det måste ju bara dokumenteras så ofta som möjligt!

Gissa var Emelie med godisen stod, hehe!
fira1.5
Det gick till och med att få dem att sitta och titta åt rätt håll samtidigt. Duktig liten Anna som kunde!

Iris, Lina, Anna med tejpade öron och Expo.
fira1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *