Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina tycker – Livet med dobermann

Lina tycker

I går träffade vi Expo och Emelie för gemensam utflykt till klubben. På vägen inhandlades fika och sen promenerade vi sista biten så att hundarna var rastade när vi kom till klubben. Lina tyckte det var skönt att komma fram så hon (och Expo) kunde rulla sig i det sköna gräset.
skul1
Det märks tydligt att hösten är här nu. När solen lyser så är det varmt och skönt, när solen går i moln blir det genast kyligt och tjocka tröjjan åker på. Vi hade även oturen att några av molen som drog förbi innehöll regndroppar så det var väldigt blandat väder!

Det var till och med regn och solsken samtidigt vid några tillfällen, det brydde sig inte vovvarna om och lekte lika glatt ändå. Lina tyckte att det såg kul ut när Iris och Expo dansade i regnet.
skul2
Vi mattar utnyttjade den lilla boden på klubben som regnskydd när de största regndropparna föll. Lina tyckte att jag var stilig när jag poserade lite inne i boden.
skul8
När det slutade regna så tränade vi lite med vovvarna. Lina och Iris hade sina nya halsband från doggie.se på sig och eftersom Lina tycker att hon är finast i rött så fick Iris det blåa halsbandet.
skul3
Jag hade med mig en klicker och klickade Lina några gånger för att hon satte nosen/tassen på en issskrapa som jag hade med mig. Efter det gjorde jag i ordning en ruta och la skrapan i rutan. Då tyckte till och med Lina att det var lätt att trava in i rutan och hamna rätt.

Sedan gjorde jag samma sak med Iris. Hon är ju inte inklickad på samma sätt som Lina men hon hade inga svårigheter att fatta att hon skulle springa in i rutan och tjonga tassen på den där plastbiten! Det blev riktigt bra faktiskt. När jag hade kört rutan en massa gånger med Iris då tyckte Lina att det var hennes tur att få träna lite igen och sa till!
skul7
Expo och Iris spenderade rätt mycket tid i varsin ände av rosa kamptrasan också.
skul4
Expo stod still och höll bestämt i medan Iris testade att backa till sig trasan samt att verbalt övertyga Expo om att det var hon som skulle ha trasan genom att morra. Expo tyckte antingen att hon morrade otydligt med trasan i munnen eller så ignorerade han henne för släppte taget det gjorde han icke!
skul5
Lina tyckte att det såg kul ut det de höll på med men tröttnade till slut på att inget hände och de bara stod där som två fån. Lina sa åt dem att hon tyckte att de skulle släppa trasan och springa några varv med henne istället.
skul6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *