Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Ute och cyklar – Livet med dobermann

Ute och cyklar

Tyckte att Iris var lite för pigg häromkvällen så för att göra av med lite pigghet så tog vi en liten cykeltur hon och jag.

Vi har inte cyklat så många gånger så det fick bli i långsamt tempo och inte så långt.

La krut på att Iris inte fick dra, skulle försöka hålla sig vid sidan, inte lite framför mig, när jag cyklade. Det gick bra. Vi mötte 4-5 hundar och då började Iris dra i kopplet och öka tempot. Det måste vi jobba bort, vill att hon helt ignorerar de andra hundarna.

Jag försökte hålla ett tempo där Iriis travade precis på gränsen till galopp. Men jag är osäker på vilket som är bästa tempot för hunden och musklerna och hela den biten. Vet ni?

Som ni ser så startade vi på ett ställe men slutade vid en tidigare punkt. Det var för att jag skulle kunna filma sista biten. Sen gick vi en liten sväng också så att hon skulle få nosa, varva ner lite och kissa innan vi gick in i igen.

Runkeeper mätte var och hur långt vi cyklade. Så här såg det ut. Vi cyklade på ena sidan en rätt stor väg bort och så gick vi över vägen och körde andra sidan vägen hem igen. 4,13 km.
cykla1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *