Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Monster i grannens trädgård och snow buddies – Livet med dobermann

Monster i grannens trädgård och snow buddies

Det var i alla fall varit fint och soligt väder under tiden som vi var i Katrineholm! Hundarna var ute på mammas tomt och roat sig på olika sätt. Lina genom att ligga i solen och Iris genom att undersöka allt.

Iris upptäckte t ex en väldigt mystisk varelse om åkte runt för sig själv på grannens tomt! Hon var tvungen att smyga in mellan krusbärsbuskarna och spana noga på den en lång stund innan hon bestämde sig för att den inte verkade vara elak. Känns tryggt när Iris är med, hon håller koll på allt och alla!

När Lina kom hem från veterinären höll vi oss inomhus i vårt rum nere i källaren. Dels för att Linas skull, dels för att min mamma fick 8-9 gäster som skulle bo kvar under helgen och en del av dem var hundrädda. (Vi skulle ju ha varit i Örebro och gjort plats på uppfarten genom att ta en bil så att gästerna fick bättre plats med sina bilar!)

Mamma har en massa filmkanaler och vi tittade på film och eldade i öppna spisen så det gick ingen nöd på oss där nere. Det var rätt mysigt!

Hundarna var med och tittade på en film som hette Snow Buddies. En Disney film om ett gäng goldenvalpar som av misstag hamnar i Alaska och där ställer upp i en slädhundstävling. Allt jag kunde tänka på var att de borde röntga sina små höfter först innan de ställde upp på något sånt!

Med risk för att förstöra allt för alla som nu tänker springa till videobutiken och hyra denna film så kan jag avslöja att de vann hela slädhundsloppet också. Disneyfilmer är härliga! Eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *