Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Närbild på sår – Livet med dobermann

Närbild på sår

I dag var det dags att dra dränslangen. Så här såg det ut efter att jag hade dragit dränet och tvättat rent det största hålet och tagit bort en massa var. Det är fortfarande smetigt som ni ser. Jag gillar heller inte att hålet är så stort som det är. Av de två stygn som sitter kvar är det nedersta helt värdelöst och skulle lika gärna kunna tas bort.
rotis2

Har även ritat ut på bilden hur själva hålet gick under huden. Jag trodde ju att det gick som ett rakt streck mellan de två hålen men icke. Det var böjt om en banan som veterinären sa.

Bilden är något större än verkligheten men det nedersta hålet är på tok för stort för att jag ska vara nöjd!

Det gråaktiga i nedre hålet är var. Ser likadant ut på vänstra kanten av hålet.

För att Lina ska slippa tratten så sitter jag och vaktar henne hela tiden. Ligger hon på sängen här var datorn är så sitter jag framför den och surfar samtidigt som jag håller ett getöga på Lina. Är hon i vardagsrummet så kollar jag på TV osv. Jag är en hönsmamma-matte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *