Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nyårssmällare och stiliga hundar – Livet med dobermann

Nyårssmällare och stiliga hundar

Lina och jag gick på en liten kvällspromenad i parken. Där mötte vi en faraohund, som bor här i närheten och som Lina är tokförtjust i, med matte. Lina har lämnat höglöpet bakom sig och därför fick hon hälsa på honom. Hon hoppar och snurrar runt och gnyr glatt när de möts! Om Lina själv fick välja kille så tror jag att hon skulle välja honom. Jag tycker också att han är stilig. Kanske inte så konstigt, det finns ju lite likheter med en spinkig dobermann (läs Lina).Denna unge herre hade i alla fall problem med de smällare som börjat låta nu inför nyår. Så han vill bara promenera i parken efter att det blir mörkt ute. Han sätter inte en tass utanför parken! Och även om man kan rasta hunden där så var det knappt han ville kissa, så spänd var han så fort det lät det minsta från smällare på avstånd. Jag tittade på Lina där hon stog och lyssnade/väntade på att få gå igen när jag pratade med den andra matten. Hon såg ut som vanligt. Tittade på honom, han vände hela tiden upp huvudet och mot smäll-ljuden och såg ut att vara på helspänn hela tiden. Stackarn! Och stackars alla små och stora vovvar som är rädda och blir olyckliga på nyårsafton på grund av alla smällarna!

Jag och Lina kommer ju att spendera vår första nyårsafton tillsammans nu så än så länge vet jag ju inte hur hon kommer att reagera. Men än så länge har jag inte märkt någon som helst skillnad. Hoppas att det håller i sig.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”Nyårssmällare och stiliga hundar”

  1. Eleonor writes:

    Jag gillar Faraohundar jättemkt; :) tycker att de är så himla vackra!

    Försök att inte låta henne träffa den hunden (om det går att undvika)när det är t.ex nyårsafton, om den är skotträdd och visar det, för då kan Lina tyvärr bli skotträdd genom att hon ser att han är rädd för ljuden..

    Ha det gott,
    kramar fr Eleonor o den numera mkt lilla flocken :(

  2. Anonymous writes:

    hmm måste nog säga att det är en cirneco på bilden eller en fruktansvärt ful faraohund!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *