Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nyårsafton – Livet med dobermann

Nyårsafton

:hat: Gott Nytt År alla vovvar och människor!:hat:
17:00 Nyårsfin Globen som Magnus tog kort på genom vardagsrumsfönstret. Så förhoppningarna är höga att se minst halva Stockholms raketer ikväll. För någonstans mellan Globen och Lidingö finns ju Skansen, och de ska ju skicka upp ett gäng raketer vad jag förstår. Vi får se. Till Lina har vi köpt en favorit i form av ett ben som hon ska få ligga och tugga på när det pangar som mest där ute. För i denna lägenhet finns det fönster i mer eller mindre alla rum, och det är stora fönster. Så om Lina ska gömma sig någonstans så blir det i badrummet och dit går hon ju aldrig frivilligt! Badrum=bad för henne, och det gillar hon ju sådär..
21:20 Lina ligger och sover i korgen. På tv kör grevinnan och betjänten same procedure as last year. Vi har släckt alla lampor här inne och kan se horisonten från Nackamasterna in till Hötorgsskraporna. Det skjuts raketer precis hela tiden!
23:05 Inte helt oväntat så sover Lina. Men för någon timme sedan eller två så var hon här vid bordet och kollade lite. Och vips så försvann de sista bitarna av min prosciutto reserva, jag som bara hunnit äta en skinkbit! Hon var som en myrslok, varken jag eller Magnus hann reagera! Så det plus att hon hann slicka lite på lammytterfilén tidigare under kvällen så tror jag att hon har haft en rätt ok nyårsafton.00:41 Då var det ett nytt år! Otroligt många raketer, otroligt vackert! Och som Magnus sa nyss; "Man tänker inte på hur högt det smäller innan man har en hund" Så vad gjorde min hund när det small som mest och vardagsrumsfönstren var på vid gavel och hela rummet var nedsläckt så att jag och Magnus kunde se natthimlem bättre? När man står på elfte våningen och vissa raketer brinner av på ungefär samma höjd som vi befann oss på? Jo, hon tuggade på sitt ben. Efter en stund tog hon benet och gick och la sig i köket istället, men annars inget.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”Nyårsafton”

  1. Karin writes:

    Lina verkar verkligen ha ett helt underbart psyke! Och jag är vädligt avundsjuk på utsikten ni hade i natt…
    God fortsättning!

  2. Vad glad jag blev att jag inte hade fel! ;) Nej, hon är en klippa lilla Lina, och som sagt så trodde jag ju inte att hon skulle reagera på dom. Hon är sin mamma upp i dagen, den damen. :)

    Kram och GOTT NYTT ÅR!

    Eleonor o gänget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *