Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 En egen hästhage – Livet med dobermann

En egen hästhage

I dag har jag ägnat mig åt att byta ut den bit av staketet som ligger mot hästhagarna utanför tomten. Iris rullade sig i gräset och tyckte att jag skulle kasta boll till henne istället.

När jag hade rivit ner det mesta av staketet slogs jag av hur skönt och öppet det kändes att kunna kliva rakt ut i hagen, så vi passade på och lämnade tomten och gick ut Iris och jag.

Hästgrannarna går ju bara där på sommaren så nu är det tomt och promenadvänligt i hagen. När vi kom bort till elstängslet längst ner i hagen kröp vi mellan trådarna och gick en sväng på ängen på andra sidan. Även när Iris tar fart och springer så ser jag på henne att det bara är för att hon kan, inte för att hon fått vittring på något. Hon springer i en cirkel runt mig.
11mars14
Lina hade nog tagit chansen att rymma om hon kunnat, letat upp något som kunde vara viltdoft och passat på att dra. Jag hade aldrig chansat på att släppa henne lös där i alla fall.

När vi gått en runda gick vi samma väg tillbaka och in på baksidan av tomten igen. Jag satte upp nytt staket men funderar på om jag ska fixa någon form av öppning mot hagen ändå. Kul att strosa där när ingen annan använder den.

2 svar på ”En egen hästhage”

    1. Skåne är väldigt charmigt ibland faktiskt med sina kullar och oändliga fält. Och ja, det fick bli så, en liten bit som vi kan vika undan när vi lätt vill ta oss ner i hagarna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *