Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vår i kubik utan sömn – Livet med dobermann

Vår i kubik utan sömn

När Iris väckte mig bara 4 h efter nattjobbet så tyckte jag att hon hade fel och blev lite sur.

Men nu när jag hade ätit frukost på altanen, lyft ut en del av pelargonerna i solen, Iris tuggade märgen och jag låg på en tjock filt i bara t-shirt så tyckte jag att hon hade helt rätt ändå. Så underbart ute i dag. Det är vår!
12mars141
Jag låg och stirrade upp i himlen och lyssnade på Iris som tuggade och tänkte på precis ingenting.
12mars142
När benet var upptuggat och jag hade sovit en liten timme till åkte vi på dagens promenad vid stranden.

Det blåste inte eller var kallt utan solen bara lyste och havet och himlen var blått, blått. Vi övade som vanligt på att inte jaga fiskmåsarna och övade på några inkallningar.
12mars143
För första gången såg jag även spår från andra hundar i sanden. Det verkar som att fler dras till havet nu när vårvärmen kommit!

2 svar på ”Vår i kubik utan sömn”

  1. Visst fick vi ett härligt smakprov på våren denna vecka :))
    Fast nästa vecka kommer kyla o lite snö åter till stockholm :((

    Jag är så glad att Iris inte deppat/deppar och verkar ha accepterat så snabbt.. Så kan hon även hålla upp energin på er!
    Och jag hoppas det kommer kännas lite lättare för dg. med tiden <3

    1. Ljuvligt med vår och :sun: Hoppas att kylan inte stannar för länge den här gången.

      Iris har inte tid att deppa och med henne i närheten har inte vi det heller. Men vi tänker ofta på Lina och saknar henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *