Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vilodag i snögrop – Livet med dobermann

Vilodag i snögrop

I dag vilar Iris och jag från skidåkningen. Jag för att jag har lite ont i halsen och känner mig en aning hängig, Iris för att hon blev skrapig på sina tassar igår och för att hon förtjänar en vilodag efter alla mil hon sprungit.

Istället ska vi bara gå promenad och gräva en grop i snön på baksidan av stugan så vi kan sitta och sola/fika där. Lyssna på fågelkvitter och snö som smälter!

Solen insisterar ju på att lysa från blå himmel varje dag här nämligen och vi passar på att njuta av snön och vädret. Iris är också med och njuter och ligger på sin kudde som hon har i bilburen, tuggar på sin boll och har ätit ett märgben!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *