Fjället runt i rörliga bilder

Nu är vi hemma igen! En massa ljuvlig snö och strålande sol varje dag, det kunde inte ha varit bättre och jag känner äntligen att jag fått lite vinter, lycka!

Det enda dåliga med veckan har varit att min telefon typ konstant vägrat hitta internet där bland fjällen. Varje instagrambild/film och uppdatering på bloggen har varit långdragen kamp.

Därför är det först nu jag kan visa hur härligt det varit och jag började med att göra film från vår längst utflykt när vi åkte fjället runt. En tur som tog flera timmar men var helt ljuvlig då Iris kunde springa lös typ hela tiden och solen bara lyste på oss. Hela turen var som ett enda långt vykort, oavsett om vi klättrade uppåt, skidade bara rakt fram eller gled nedförs.

Förutom det härliga vädret och solen och snön så är jag fortfarande sjukt nöjd och glad över hur duktig Iris var under hela rundan. Duktiga, glada hund!


Ett svar på ”Fjället runt i rörliga bilder”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette